UZMITE KOKICE I GLEDAJTE ELITU VEČERAS! Najavljen totalni haos, od danas više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od večeras se u Eliti sve menja, niko neće biti pošteđen.

UZMITE KOKICE I GLEDAJTE ELITU VEČERAS! Najavljen totalni haos, od danas više ništa neće biti isto!

Foto: Ilustracija

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Nikole Lakića, a on je pohvalio Maju Marinković i njeno ponašanje, kao i komentarisanje učesnika i situacija u Eliti.

Međutim, Maja je odlučila da okrene novi list i promeni način funkcionisanja u rijalitiju, što će potpuno promeniti tok Elite.

- Maja mi je jako simpatična, iskreno sve komentariše i rešeta - objasnio je Lakić.

- Moram samo da najavim da od večeras kreće haos, prošli su prazniici, ne mogu da slušam ove lažne moraliste, mora da se zna ko je ko. Uzmite kokice i gledajte večeras - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Nismo sigurni na koga ili na šta je tačno mislila, ali očigledno će gledaoci sve saznati večeras, tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", gde će progovoriti o svim tajnama na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Inače, Maji je stigla podrška za Novu godinu, odnosno, njen otac Taki, ušao je u Belu kuću i poručio joj da je kraljica rijalitija i da ima sve više fanova, zbog iskrenog komentarisanja, pa je, čini se, Maja odlučila da da "gas" i pokaže svima zube. Ona je, kako i sama kaže, ispoštovala praznike i bila dovoljno fina, ali to se prekida već večeras, kada kreće sa rešetanjem, a niko neće biti pošteđen.

Maja ne krije da joj je trenutno dosadno u rijalitiju i da joj fali neki muškarac, a po svemu sudeći, ona čeka Filipa Cara, u kog je i sada zaljubljena, što i sada priznaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading