OGLASIO SE ZOLA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gde se sada nalazi, javno PROZVAO Miljanu!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se slika sa njegove trenutne lokacije!

OGLASIO SE ZOLA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gde se sada nalazi, javno PROZVAO Miljanu!

Foto: TV Pink

Noć je bila burna za fanove rijalitija "Elite", nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su takmičari, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobegao, a ove spekulacije su delimično potkrepljene fotografijama imanja gde ih nema. Zvanična potvrda još uvek izostaje, ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti.

Međutim, došlo je do totalnog preokreta, kada se Miljana Kulić pojavila na strimovima, ali bez Zole. Miljana se vratila, kao da se ništa nije dogodilo, a ukućani su se odmah okupili oko nje, ne bi li saznali šta se dogodilo.

Republika

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola

Ubrzo se oglasio i Veliki šef, koji je poslao pismo i ukućanima saopštio da je Zola diskvalifikovan, te da će zbog toga snostiti posledice:

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Lazar Čolić Zola samoinicijativno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je ukućanima pročitao ovonedeljni vođa.

Nakon celokupnog haosa oglasio se i Zola, koji  je okačio svoju prvu sliku nakon diskvalifikacije i potkačio javno Miljanu.

- Milja nas izdala. Pobeđujemo kumara ti i ja samo. Kume, volim te - napisao je Čolić na svojoj fotografiji koju je podeliona društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Euro

04.01.2024 17:31

Znaci Milja je smjestila Zolanderu da bi bila sa Bebicom.Kakva familija.Zola na pravom si putu ,samo nastavi da gubis kg,kako si se rijesio kocke ,rijesi se i alkoholizma ,idi ocu u Njemacku ,organizuj sebi zivot,nadji pristojnu curu ,Miljana nikad vise .

Kiks

04.01.2024 18:38

Zar si stvarno vetovaoMiljani? Bas si glup.

djole

04.01.2024 21:29

Zola budaleino opet su te Kulici nasankali