POSLEDNJE OGLAŠAVANJE MIHAILA JANJUŠEVIĆA PRED SMRT: Njegov potez bacio sve u rebus, borio se sa "demonima" u svoja četiri zida!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Janjušević se oglasio putem OnlyFansa, a ovaj njegov potez sve je bacio u rebus.

POSLEDNJE OGLAŠAVANJE MIHAILA JANJUŠEVIĆA PRED SMRT: Njegov potez bacio sve u rebus, borio se sa "demonima" u svoja četiri zida!

Foto: Instagram

Pronađen je mrtav Mihailo Janjušević, brat poznatog rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša. Mediji prenose da se sumnja da je Mihailo izvršio samoubistvo, što je izazvalo šok i tugu među prijateljima i porodicom.

Policija je preuzela slučaj i naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog tragičnog događaja. Prijatelji i porodica su od petka pokušavali da stupe u kontakt s Mihailom, nakon što se nije pojavio na poslu. Njegov prijatelj je, uz pomoć predsednika stanara, otišao u njegov stan gde je zatekao tužnu scenu.

Mihailo Janjušević je, pored posla u firmi, bio aktivan kao model i često je delio svoje fotografije i snimke na društvenim mrežama. Međutim, pre nekoliko dana, Mihailo je obrisao sve svoje slike na Instagramu, ostavljajući samo jedan selfi iz lifta, bez ikakvog opisa.

Republika

Foto: printscreen

Mihailo Janjušević

 


Interesantno je istaći da je Mihailo, pored svojih redovnih aktivnosti, imao dodatnu zaradu od sajta za odrasle, gde je poslednji put bio aktivno prisutan pre deset dana.

Ova tragedija je izazvala šok među njegovim prijateljima i porodicom, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati. Njegova smrt ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a njegovi najbliži su u dubokoj tuzi zbog gubitka.


Nadamo se da će istraga otkriti sve okolnosti ovog tragičnog događaja i pružiti odgovore koji će olakšati tugu i bol njegovim najbližima. Ovaj događaj je podsetnik da je važno pružiti podršku i pažnju osobama u našem okruženju koje prolaze kroz teške periode. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading