ŠOK PREOKRET NA PINKU! Milan Milošević saopštio sve o odnosu sa Jovanom Jeremić - Istina o voditeljima isplivala na površinu!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević nakon povratka na Pink, pokazao u kakvim je odnosima sa Jovanom Jeremić!

ŠOK PREOKRET NA PINKU! Milan Milošević saopštio sve o odnosu sa Jovanom Jeremić - Istina o voditeljima isplivala na površinu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vladimir Lukić

Nakon iznenadnog odlaska Milana Miloševića sa Pink televizije, javnost je bila zainteresovana za dalji razvoj situacije između njega i koleginice Jovane Jeremić. Međutim, kako sada možemo videti na njihovim Instagram profilima, voditelji su se ponovo zapratili, što je izazvalo spekulacije o pomirenju i obnovi njihovog kolegijalnog odnosa.



Iako su se Jovana i Milan prestali pratiti na društvenim mrežama nakon njegovog odlaska sa Pink televizije, nedavni događaji ukazuju na promenu u njihovom odnosu. Ponovno praćenje na Instagramu može se tumačiti kao znak da su zakopali ratne sekire i da među njima ponovo vlada kolegijalni odnos. Ova vest je izazvala interesovanje javnosti, koja pažljivo prati dalji razvoj situacije između ove dvoje popularnih voditelja.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

 


Dakle, povratak Milana Miloševića na Pink televiziju i pomirenje sa Jovanom Jeremić na društvenim mrežama su aktuelne teme koje intrigiraju javnost i izazivaju različite reakcije među fanovima ove dvoje voditelja. S obzirom na brojne spekulacije, ostaje da vidimo kako će se njihov odnos dalje razvijati u javnosti.

- Ja sam se vratio na svoje staro radno mesto zato što tamo pripadam i zato što je mesto gde sam ja započeo svoju TV karijeru i da to treba da nastavim. Kada sam video koliko falim svetu i narodu u meni je kajanje bilo sve veće i rešio sam da se vratim. Sve se spojilo, lepo i korisno - kazao je Milan za domaće medije, a prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SAMO KONSTATUJEM

24.12.2023 16:24

Još da si pismen bio bi super!!