PLJUNI, PA POLIŽI: Zbog ovoga su Aneli i Janjuš največi FOLIRANTI u Eliti!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneli brojen uvrede, pa se brže-bolje pomirili!

PLJUNI, PA POLIŽI: Zbog ovoga su Aneli i Janjuš največi FOLIRANTI u Eliti!

Foto: printscreen/RTVPink

U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" prva tema bila je svađa Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, koja je nastala zbog njegovih sumnji da ona ima simpatije prema Nenadu Aleksiću Ša i da bi sa njim uplovila u ljubavnu vezu. 

- Kad je Ša rekao da bi ona bila sa njim, mene to poremeti. Da li je ona to stvarno rekla, ja ne znam, ali mi ne trebaju te priče. Mogla je da kaže kako jeste, a ne odmah da se svađa. Da je fino objasnila, da bi bila sa Ša kad je bila sama na početku, ali ona ništa ne govori. Još mi ona kaže ti hoćeš ovo da bi pravio performanse. Ja radim kako ja mislim da radim, sve me je to poremetilo, puni se čaša i samo odjednom se prelije. Razmišljao sam o našoj budućnosti i onda se desi tako neka svađa, neke stvari mi nisu jasne. Možda sam ja to tripovao, nešto mi tu ipak smrdi. Ona se uopšte ne opravdava, to mi je još sumnjivije. Čudno mi je što su odjednom zaratili, osula je kamenje po Mioni. Sad mi još prebacuje neke budalaštine za Mionu , kao da manipuliše sa mnom da se zaboravi njena priča sa Ša.  - govorio je sinoć Janjuš u emisiji "Pitanja novinara". 

Ja ne mogu verovati šta čovek priča, čovek me je uvukao u ovo da bi ja bila sa Ša, mene je sramota što pričam o ovome - odbrusila je Aneli. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić u emisiji "Pitanja novinara"

Nakon toga njih dvoje su u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem malo spustili loptu i priznali da im dodatnu tenziju stvara to što nemaju intimne odnose. 

- Po čemu se razlikuje tvoja veza sa Marinkom i sa Janjušem? -pitao je Darko.

- Nisam se ni sa kim ovoliko grlila i mazila, volim ga mnogo. Delima mu stalno pokazujem da ga volim. On meni ne veruje uopšte kao ženi, ne znam šta mu je problem. Uvek mu govorim koliko mi je stalo do njega - odgovorila je Ahmićeva. 

Njih dvoje su nakon toga račune ispeglali za crnim stolom, kad je Janjuš seo pored Aneli i počeo da je obasipa poljupcima, što je ona jedva dočekala, tako da su vezu nastavili tamo gde je stala. Na društvenimmrežama mnogi smatraj da je ovo bila lažna frka kako bi dospeli u prvi plan i bili tema broj jedan, zbog čega ih smatraju folirantima. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Janjuš se pomirili nakon svađe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Igrokaz

23.12.2023 12:55

I opet ću reći (ponoviti nečiji komentar ), sve ovo glumatanje, durenje, samosažaljenje, ljubomora, tuga, uvređenost.... sve je to igrokaz u lošoj režiji Janjušević Marka i primeren za one u pubertetu. On manipulator, ona loša glumica i lažljivica u jednom momentu se i odala da se čula sa nekim iz porodice. Jaško bi malo da bude Car, samo da mu pošalju prsten pa da i on ima verenicu i da već jednom počnu stizati pokloni i bajkovite poruke o ljubavi. Prošlo par meseci velike ljubavi a nije stigao niti jedan mafin sa sličicom i nigde nema balona. Vi što šaljete "poruke i pozdrave" totalno ste zakazali. Čovek se svađa i miri a nigde majica, čarapa gaća i trenerki. Parfemi i čokoladice su u rijalitiju najveći dokaz podrške i ljubavi, zato, šaljite pod hitno. Janjuš će procvetati a Aneli neće zapomagati za lekovima i krišom piti alkohol. Mogao bi i Car štogod poslati, mogao bi malo podeliti od onoga što je nadobijao kroz celu sezonu (delili su devojke, mogli bi malo i parfeme ). Đedović nam se smorio, čovek posivio i užutio od muke da sve njih miri i upravlja sa njima. Đedovića pošaljite par dana na rehabilitaciju i zabranite pristup "njegovim pacijentima" pa da vidite kakav šou će nastati kad nema njega da ih smiruje i upućuje šta da rade. Samo, reporterka i lekovi neka su u blizini. I, malo napadno se žali Janjuš da nema sexa?! Nema, nema ali, kad bi se zaj.bavali