I DALJE NIJE PREBOLELA ASMINA, JANJUŠA SAMO KORISTI ZA RIJALITI: Aneli se poverila prijateljici, pa otkrila da sve vreme misli na Durdžića!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je priznala da i dalje nije prebolela Asmina Durdžića, koji ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević.

I DALJE NIJE PREBOLELA ASMINA, JANJUŠA SAMO KORISTI ZA RIJALITI: Aneli se poverila prijateljici, pa otkrila da sve vreme misli na Durdžića!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić u "Elitu" je ušla kao prevarena žena, pa otkrila da ju je Asmin Durdžić napustio zbog Stanije Dobrojević, sa kojom je i dan-danas.

Aneli je utehu pronašla u Marku Janjuševiću Janjušu, sa kojim je sada u vezi, a njegovo odustvo iskoristila je, kako bi priznala Mileni Kačavendi šta sada, posle svega, misli o Asminu i zašto je još uvek vezana za njega:

Republika

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Odvratan mi je, ljigav, ne bih ga mogla prstom pipnuti - rekla je Aneli.

- Nora mi je u glavi i onda me ona veže za njega, pošto ne može mene da čuje, volela bih da njega čuje - rekla je Aneli.

- Kakav je on sa tvojom mamom? - upitala je Milena.

- Vidiš ti da ti je on prozivao voditelje, javne ličnosti, a mogu misliti tek moju mamu - rekla je Aneli.

- Jel tebi nije muž znao da ulaziš - rekla je Aneli.

- Pa znao je sigurno preko medija - rekla je Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Inače, Aneli i Janjuš sinoć su imali žestoku raspravu, kada su ukućani raskrinkali Ahmićevu i otkrili da se nabacivala Nenadu Aleksiću Ša i izrazila želju da bude sa njim u vezi. Janjuš je saznao za sve tokom sinoćnje emisije, nakon čega je usledila svađa, a Aneli se sve vreme pravdala i objašnjavala mu da je u pitanju nesporazum:

- Aneli ne može da bude Stanija nikad, kakvu ona energiju ima, ijao. Ja da imam 80 godina bio bi najbolji frajer - pecnuo je Ša Aneli.

- Ti si rekla, da si slobodna, da bi bila sa Ša, majke mi si to rekla - dodao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mama

22.12.2023 13:17

Najbolje za Aneli je da se povuce iz odnosa sa Janjusem .Ona treba da pokusa vratiti Nori oca jer je on dok su bili zajedno bio dobar tata i muz.Njena greska je sto je napustala brak mjesecima bivajuci sa njenom familijom,drugaricama po Zg,nekontrolisanim izlascima ,svadjama sa Asminovom familijom.Ona je krivac sto je Nora ostala bez tate,sada mora to popraviti a ne jahati po kockaru i sebe sramotiti i sestru koja ima zavidnu karijeru

Ljiljana

28.12.2023 18:03

@Mama - Dubrovnik, Zagreb,Sarajevo...afera sa fudbalerom-pokrala ga i pobegla....Priča kako Asmim ima dete u domu o kojem ne brine. Otkud onda naslovi u štampi da ona ima bolesnog sina u domu,koliko vodi računa. Noru spomene samo kad plače zbog Janjuša. Naravno da je ona kriva. Ko još beži od dobre žene??? Ako ko treba da beži od koga to je Janjuš. Ona je belosvetska... "onaj". 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Kava

31.12.2023 13:46

Ljiljo tu pricu mora da je plasira seljanka iz Slovenije koja optuzuje Aneli za najgore stvari ili sam Asmin .Dugo su se oni porodicno pripremali da se rijese Aneli .Zamislite svekrvu koja ti ulazi u stan i snima kako ti je u stanu dok si ti na putu i cuva snimak da te kompromitira,zamislite sve te snimke koji su prezentirani javnosti od toga da Asmin nije otac Nore, iako mala lici na njegovu majku ,do toga da svekar javno poziva tuzilastvo BiH da obnove postupak protiv Aneli prezentirajuci nekakvu sudsku dokumentaciju iz Austrije.Oni su pokupili svu dokumentaciju koja moze kompromitirati Aneli da je stave u zatvor a mozda malu u neki dom.