ĐEDOVIĆ UČESTVOVAO U DOGOVORU JANJUŠA I ANELI: Znam da se kažnjava, PRENOSIO SAM PAPIRIĆE!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko, Aneli i Ša došli su kod Drveta mudrosti kako bi im bio produžen zadatak.

ĐEDOVIĆ UČESTVOVAO U DOGOVORU JANJUŠA I ANELI: Znam da se kažnjava, PRENOSIO SAM PAPIRIĆE!

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli i Đedović

Marko Đedović došao je u Rajski vrt, kako bi obavio razgovor sa Drvetom mudrosti i njega zamolio da oda nekoliko tajni, za koje ima svedoke i da im nagrada bude da ostanu u kući Odabranih. 


- Hoću da ti predložim zadatak na inicijativu svih nas odabranih. Ovo što sad budem rekao i doveo svedoke, da nam produžiš boravak u odabranima, za ova dešavanja i stvari mogao bi i duže da nam produžiš boravak u odabranima. Ja ću da budem direktan, želim da do posle praznika sedimo u odabranima, spremni smo da odemo tajne. Kako ja ne bih večito bio taj, spreman sam da pozovem učesnike koji su direktni učesnici u tome, znaš da smo glavne abronoše - govorio je Marko Đedović kod Drveta mudosti. 

Kod mene važi ono staro, jedna tajna jedna pesma, pošto želite da ostanete u kući odabranih te tajne moraju da budu jako dobre - poručilo je Drvo. 

Marko je otišao po Aneli Ahmić i Nenada Aleksić Ša, kako bi obelodanili zajedno tajne koje imaju da kažu. 

- Nadam se da me nećeš kazniti, muljao sam i petljao. Prenosio sam papiriće, što se tiče pomirenja Aneli i Janjuša i prenosi papiriće, stavljao ih u šolje i to je moralo tako. Oni tad nisu govori, pisalo je: "Volim vas, A i N", on je to stavio tokom sastanka i rekao sam Aneli da ode i da vidi tu šolju. Ja sam znao da ako oni krenu da pričaju javno postoje skakavci i idioti koji će namerno fejk dešavanjima da poremete realna dešavanja. Posle toga su se videli poljupci i sva dešavanja - rekao je Đedović, pa otkrio da su Aneli i Janjuš planirali da prave svadbu. 

- Pravimo svadbu i tome stalno pričamo, čim izađemo planiramo da unajmimo stan. On je meni rekao da par dana prespavam kod Đedovića, to Đedović još ne zna. Rekao mi je da će da ode kod prijatelja, po izlasku dva dana, a da ja odem kod Đedovića, dok ne nađemo stan. Juče mi je rekao da ćemo možda ovde da spavamo, pa dan kasnijeda nađemo stan. Planiramo da nađemo stan za mene, njega i ćerkicu i ovde da se preselimo, a 11. avgusta ćemo da imamo svadbu na plaži na Adi Bojani - otkrila je Ahmićeva. 

- Jutros ste videli da je došlo do poljubaca, lepo, konkretno i baš precizno. Baš sam oživeo i lepo se osećam - rekao je Ša i potvrdio da sad zvanično ima devojku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
MINA

08.12.2023 16:03

uyasssss nad uyasima iskljucite govnjare