MAJKA MIONE JOVANOVIĆ NE ŽELI DA ČUJE ZA ŠA: Žestoko iskritikovala ćerku, pa potkačila i Vanju!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Mione Jovanović se oglasila za medije, pa otkrila šta misli o odnosu njene ćerke i Ša.

MAJKA MIONE JOVANOVIĆ NE ŽELI DA ČUJE ZA ŠA: Žestoko iskritikovala ćerku, pa potkačila i Vanju!

Foto: RTV Pink

Stanislav Krofak danas je zvanično rešio da na emotivnu vezu s pevačicom Mionom Jovanović, učesnicom "Elite", stavi tačku zbog njenog prisnog odnosa sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Za medije se prvi put oglasila Mionina majka Danijela Jovanović, koja ne krije nezadovoljstvo zbog kraha ćerkine veze sa Stanislavom dok se, s druge strane, trudi da ne prati ćerkin odnos sa Aleksićem.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

 

 

- Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama... Mislim, to je, po meni, katastrofa - rekla je Mionina majka za Pink.rs.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading