VANJA ZADALA ŠA NIKAD JAČI UDARAC: Reper će zažaliti zbog afere sa Mionom, ovo mu nije trebalo!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja je odlučila da se "osveti" Ša zbog afere sa Mionom, udarila u najbolniju tačku.

VANJA ZADALA ŠA NIKAD JAČI UDARAC: Reper će zažaliti zbog afere sa Mionom, ovo mu nije trebalo!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Reper Nenad Aleksić Ša, koji se još nije razveo od supruge Vanje Aleksić, bacio je oko na Mionu Jovanović, a ni ona nije ostala ravnodušna.

Ša je često isticao kako mu je jedina želja da se pomiri sa Vanjom, međutim, čini se da ju je brzo zaboravio.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

 

 

- Vanja se spasila, Ša je nju psihički zlostavljao. On nema mrvu samopouzdanja, napadao je Vanju zbog svojih nesigurnosti, pravio je ljubomorne scene, nije imao razumevanja za nju, čak ni kad su izgubili bebu.Ona je njega volela, ali posle svega što je videla da on radi u rijalitiju, shvata da je razvod jedino normalno rešenje. Ne priliči mu ovo ponašanje, kao balavac neki se ponaša. Sigurna sam da sve ovo sa Mionom radi, samo zato što se Vanja ne oglašava - rekla je za Svet Vanjina drugarica.

Vanja je danas objavila emotivan snimak sa sinom, pa je jasno da joj on daje snagu u ovim teškim trenucima. Inače, reper je mnogo puta naglasio da se vezao za Vanjinog sina i da ga gleda kao sopstveno dete, a sigurno mu ne bi bilo svejedno, kada bi video ovaj snimak, koji je raznežio sve fanove i pratioce Ignjatovićeve.

Republika

Foto: instagram

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mina

05.12.2023 07:16

Dobro je pojurila da se uda za dva dana.

Aurora Borealis

05.12.2023 07:50

Opet ova, da iskoristi zizu javnosti i skupi jos koji glas na drustvenim mrezama kao "ostavljena" zena. Koji je ovo soj ljudi? Zene se i razvode se sve u roku od pet minuta. O cemu oni razmisljaju kada biraju partnere???? Pa iz aviona je jasno sta je ova htela od infantilne budale koja ne zna sta radi/

Vojvotkinja Tolstoj

05.12.2023 15:08

Ma šta bre ovu uvažavate ; NJEMU SE MOŽE, tj. svi popularni su slični ; šta se Vanja utripovala, bre ! Nije ni bila za njega, navikla da se razvodi. i zašto bi Ša "patio" za tuđim detetom ; nije znala da se ponaša i "iskoristi situaciju", da se prilagodi... "Hoću poznatog, ali hoću kako ja hoću" ...ma, moraš bre u zajednici da se uklopiš, šta si umislila... A toliko je prepuna silikona kao bezimena osoba, PRIRODNO GLUPA, pa sam se čudila kako će Ša uopšte da komunicira sa priprostom, ograničenom osobom ... ma, kakav Tik-Tok, koga to zanima, bre. Većina tih su kao ona, ali sa velikom željom da bar neko čuje I ZA NJIH...