VANREDNO OBRAĆANJE VODITELJA ELITA TAKMIČARIMA : Ovo do sada se NIKADA NIJE DESILO, zbog Darka Tanasijevića su svi ŠOKIRANI!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević šokirao takmičare Elite.

VANREDNO OBRAĆANJE VODITELJA ELITA TAKMIČARIMA : Ovo do sada se NIKADA NIJE DESILO, zbog Darka Tanasijevića su svi ŠOKIRANI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ana Radulović najavila je još jednu emisiju ,,Pitanja novinara", a potom predstavila i predstavnike sedme sile. Ispred portala Republika i dnevnih novina Srpski telegraf bila je novinarka Milena Videnović, a sa druge strane, ispred Pinka bio je Darko Tanasijević. 

Pred sam početak emisije ,,Pitanja novinara" voditelj i novinar Darko Tanasijević obratio se takmičarima najgledanijeg rijalitija ,,Elita". Naime, kada su se uključili u Belu kuću voditeljka Ana Radulović najavila je da će veče sa pitanjima sedme sile započeti baš Darko, a on je imao potrebu da napravi jedan gest, koji je oduševio sve takmičare. 

Naime, Darko je poželeo dobrodošlicu takmičari, te im je tepao, a potom i poslao srce koje je napravio od prstiju. To je izmamilo osmehe na licima takmičara i odmah je atmosfera bila opuštenija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 uživo

 

- Zdravo pilići moji mali - rekao je Darko i pokazao takmičarima srce, a onda su mu svi mahnuli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading