SUDSKI POSTUPAK POKRENUT PROTIV ANITE: Oduzimaju joj DETE, evo kome će pripasti!

Autor: P. R.

Zadruga

16.11.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica u javnosti zbog skandala Anite Stanojlović!

SUDSKI POSTUPAK POKRENUT PROTIV ANITE: Oduzimaju joj DETE, evo kome će pripasti!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Nakon što je u rijalitiju "Elita" nastao skandal zbog Anite Stanojlović, koja je, kako se saznalo, razmenjiivala intimne poruke sa drugom devojkom iza leđa Jovane Tomić Matorom, s kojom je od ovog leta u bračnom odnosu, isplivali su razni detalji iz njenog života. Međutim, javnost je tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" ostala zabezeknuta kada je mlada Kruševljanka otkrila da je protiv nje pokrenut sudski postupak da joj se oduzme dete.

Naime, Stanojlovićeva je ustala za crnim stolom, te dok je odgovarala na pitanje o odnosu sa Matorom, istakla da nadležni organi planiraju da njenog sina Alekseja dodela njenom bivšem partneru Bojanu, s kojim ona nije u dobrim odnosima.

- Sud je pokrenuo postupak protiv mene, da mi se uzme dete... Nek dete ostane kod Bojana dok se ja ne snađem. Dete nije stalno kod njega, kod moje majke je, ali neka ostane kod njega dok se ja ne snađem, sama ću ja sve. I kad je Jovana htela da pošalje novac mojoj majci, ja nisam dala. Nisam htela da uđem ovde dok nisam dobila neke pare unapred. Sa Jovanom nisam bila iz koristi, ja nju voim kao Boga - rekla je učesnica "Elite" pred kamerama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anita Stanojlović Elita 7 Zadruga

Inače, podsećanja radi, u prilog ovome govori i oglašavanje majke njenog bivšeg momka, Lidije, sa kojim Anita ima dete.

Samo dete me interesuje, od kad je u Zadruzi nemamo nikakav kontakt i njen život je njena stvar. Mi čuvamo dete, dete je kod nas od kad je ušla i dete je super. Zabolelo me je što je Đedović rekao da je dete agresivno i da ujeda, to nije tačno. Ona nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru - rekla je Lidija za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading