SUD ODUZIMA ANITI DETE: Nije htela ni VRTIĆ da plaća, njena bivša SVEKRVA obelodanila sav PRLJAV VEŠ!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bivšeg momka Stanojlovićeve progovorila o njenom majčinstvu i iznela šokantne detalje!

SUD ODUZIMA ANITI DETE: Nije htela ni VRTIĆ da plaća, njena bivša SVEKRVA obelodanila sav PRLJAV VEŠ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita

Anita Stanojlović privukla je veliku pažnju još tokom prethodnog ušeća u rijalitiju, ali je postala glavna tema komentarisanja otkako je ušla u gej brak sa Jovanom Tomić Matorom, a pogotovo otkako se saznala da je u tom istom braku bila neverna, pa čak i na sam dan venčanja. 

Za domaći medij ogasila se majka njenog bivšeg momka, Lidija, sa kojim Anita ima sina Alekseja. 

- Samo dete me interesuje, od kad je u Zadruzi nemamo nikakav kontakt i njen život je njena stvar. Mi čuvamo dete, dete je kod nas od kad je ušla i dete je super. Zabolelo me je što je Đedović rekao da je dete agresivno i da ujeda, to nije tačno - započela je priču Lidija.

Lidija tvrdi da dete nije kod Anitine majke Angeline, već kod nje i da su ga ona i deda vodili na more u septembru. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović Elita

- Ona nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru - rekla je Lidija, pa otkrila da je ranije sa Anitinom majkom imala normalan odnos:

- Da, da, imali smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za Bref kuglice, pakovanje - otkrila je Lidija.


Lidija je progovorila o odnosu Stanojlovićeve i njenog sina Bojana. 

- On nije sjajan ali je savršen otac. Ako je takav kakav priča zašto je i kako kod takvog čoveka ostavila dete? Sve što govore je laž, iskreno. Da je bilo fizičkog nasilja kao što su pričale to sigurno nije tačno. Dok su se zabavljali i prvih godinu i po kad se rodilo dete ona je bila super, a šta se posle u njenoj glavi desilo ne znam, šta se desilo da neće dete ne znam, to je njena stvar - ispričala je Lidija.

Republika

Foto: TV Pink

Anita Stanojlović i Matora Elita

Lidija kaže da Aleksej uopšte ne traži Matoru, a i da nema svest da njegova majka Anita nije sa njim. 

- Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte jer on ne zna, on je dete - govorila je Lidija, pa otkrila da sa Anitom nema kontakt jer je loša majka, koja ne brine o svom sinu ni finansijski:

- Ja ne verujem da se zadužila jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u Zadrugu. Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze I uplatnice. Ona je nula majka, nkakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona - dodala je Lidija.

Lidija je otkrila da Aniti neće dozvoliti da joj uzme unuka i da je u sve uključen sud.

- Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome - za Pink.rs zaključila je Anitina bivša svekrva. 

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Anita Stanojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.11.2023 05:50

DETE KOD LJUDI KOJI GA VOLE....DA LI SU TO RODITELJI NJEGOVOG OCA...POZDRAVLJAM...I NEKA JE SA SREĆOM...ZA DETE NARAVNO...OČIGLEDNO DA MAJKA I MAJČINA PORODCA IMAJU PROBLEME, NEREŠIVE, I DA IM JE DETE ORUĐE, A NE PRIORITET...