"ŠTA JE OVO?!" Lepi Mića se skamenio kad je UGLEDAO Milana Miloševića u Beloj kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit reakcija postala viralna na društvenim mrežama!

Voditelj Milan Milošević nedavno je ponovo postao deo televizije Pink, a njegov povratak na male ekrane ružičaste televizije izazvao je pravu buru u medijima. On je sinoć prvi put ušao u rijaliti "Elitu", kako bi se održao "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". 

Kad se pojavio na vratima Bele kuće učesnici nisu mogli da veruju da se on vratio i bili su u ozbiljnom šoku. Odmah su počeli da aplaudiraju, a veliku pažnju privukla je i reakcija Lepog Miće

On nije mogao da veruje da Milana ponovo vidi na imanju u Šimanovcima, što je jasno po komentaru koji je imao kad je Milan ponovo zauzeo svoje mesto na čelu crnog stola. 

- Šta je ovo? - upitao je Lepi Mića.

Jasno je da takmičari ovome ni najmanje nisu mogli da se nadaju, ali su pokazali da im je jako drago što je on ponovo deo rijalitija. 

Video možete pogledati na početku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trsha

14.11.2023 14:57

Dobro dosao Milane!!! Iskreno on je jedini koji moze ovoj "razuzdanoj bandi" da stane na rep, njegove sale su bas nedostajale a malo vise autoriteta nece skoditi. Maja mi jako lici na Adrianu Limu, veceras ju je kamera nekoliko puta "uhvatila", tako da neverovatno lici na nju.