BRUTALNO SUOČAVANJE MILJANE I ZOLE: Kulićeva raskrinkana pred kamerama, ovo joj je BOLNA TAČKA!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese imanje u Šimanovcima!

BRUTALNO SUOČAVANJE MILJANE I ZOLE: Kulićeva raskrinkana pred kamerama, ovo joj je BOLNA TAČKA!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u hodniku hotela i razgovarali o svom odnosu, koji je već godinama unazad jako turbulentan. Njih dvoje su se dotakli sinoćne rasprave koju su imali u emisiji "Gledanje snimaka", kad je Miljana stala u zaštitu bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebice i njegove veze sa Teodorom Delić

- Kleo si se u majku da ti neću biti fokus, a pričao si da sam plakala za tobom. Ja sam spremna na sve prema ološima. Mene je sramota što sam bila sa tobom i ceo svet mi se smeje. Ovo je sada karma i sve mi se vraća - govorila je Miljana. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana i Zola

- Zašto ne budeš iskrena da hoćeš da popričaš sa mnom? Ti si se na mene nakačila i hoćeš sa ovom situacijom da izgladiš odnos sa mnom. Ja tebe znam, a i ti mene uvek provališ. Ono sinoć ti nije trebalo. Neću dozvoliti da pi*aš po meni. Ja sam prvo mislio da ja nisam razlog tvog lošeg stanja. Napravio sam jedan eksperiment sinoć, da bih video tvoju reakciju, a dobio sam to da ti krvnički braniš Bebicu, koji je najstrašnije blatio tvoju porodicu, a napadaš mene protiv njih dvoje. Branila si njihovu vezu da se oni ne rastanu i da se ona ne bi došla do mene. Ako se oni rastave misliš da Zola ide zauvek od tebe  - pričao je Čolić.  

- Bez obzira na sve bilo mi je žao. Koliko god je loših stvari uradio toliko je i dobrih. Da nisam uradila ono sa tobom, ne bi došlo do ovoga sada - poručila je Kulićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana i Zola Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Manipulacija

10.11.2023 15:23

Manipulacija, laži, foliranje, mudrovanje, lukavost..., sve je to očekivano i već viđeno od Zole u svakoj sezoni. Miljana je to isto pokazala. Muljanje, laži i prevare, alkohol i kockanje, to je njihov život i iz toga se neće nikad izvući. Zato i jesu zajedno godinama. Jedno bez drugoga nemaju "ptiču" , nisu "u trendu" rijalitija i zbog toga se neprekidno prate, svađaju, vređaju. Ni jedna Zolina priča nije opstala i bila zanimljiva bez Miljane i on je toga svestan, bez Miljane ne a ni Zole. Ni Miljana ne prolazi bolje, svi su je po malo uništavali. Bebica je još veći prevarant od od njih dvoje a njegovu urođenu pokvarenost me "uzgojila i očvrsnula Maruja Kulić ta vreme zajedničkog im interesa. Ovde su učenici nadmašili i nadigrali učitelje. Zola i Bebica su sada ( neksd učenici Miljane i Marije), majstori ove igrezvane rijaliti.