"MOJ ODLAZAK SA PINKA JE KAO RAZVOD!" Dušica Jakovljević prekinula tišinu, pa otkrila KOMPLETNU ISTINU O OTKAZU!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević se oglasila za medije, pa progovorila o otkazu i odlasku sa Pinka.

"MOJ ODLAZAK SA PINKA JE KAO RAZVOD!" Dušica Jakovljević prekinula tišinu, pa otkrila KOMPLETNU ISTINU O OTKAZU!

Foto: printscreen/Google Earth, ATA Images

Nakon punih deset godina provedenih u ružičastom jatu, popularna voditeljka Dušica Jakovljević više neće biti deo Pink televizije. Ova vest je odjeknula u javnosti poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja.

Dušica je, sada, napokon prekinula tišinu i objasnila o čemu se radi:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, printscreen/RTV Pink

 

 

- Dogodilo se ono o čemu bruje svi mediji, ceo region. Bila sam u Berlinu i ljudi koje sam tamo sretala su bili iznenađeni što sam otišla sa televizije na kojoj je ove godine trebalo da proslavim deset godina rada. Nijedan rastanak nije lak i nijedna odluka se ne donosi preko noći. Ja sam napustila televiziju na kojoj sam radila, na kojoj sam provela deset lepih godina. Tamo sam rasla zajedno sa daljim rastom te televizije. Lepo smo sarađivali, družili se i živeli zajedno, ali je došlo vreme da se ide - rekla je voditeljka i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego i stvarati nešto i lično se razvijati. Ne bih da otkrivam šta je bio razlog što sam otišla, o svemu sam dobro razmislila, nisam odlučila preko noći. Moj odlazak sa Pinka je kao neki razvod. Sigurno nije sve bilo kako treba... Negde sam i ja profesionalno mislila da je vreme da se povučem sa te uloge voditelja i novinara. Malo su se pomešale u ovom vremenu babe i žabe, ja sam u tom slučaju baba. Sticaj raznih okolnosti. U tom momentu kad sam ja poželela da odem, tada se desio poziv  i ponuda koja se ne odbija i ja mislim najveći transfer veka. Ponuda koja se događa jednom u životu - rekla je Jakovljevićeva za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

07.11.2023 19:43

Da vidimo koliko ce da ostane na toj kobajagi televiziji