BIO JE KROMPIRKO U KAPUTU, A SADA ULICKAN OD GLAVE DO PETE: Filip Car postao starletan, zategao lice i oblikovao stomak, pa UVEĆAO USNE?!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip je otišao na tretman lipolize da se bezbolno reši viška kilograma, te radio na podmlađivanju lica. Na slikama deluje da je uvećao čak i usne!

BIO JE KROMPIRKO U KAPUTU, A SADA ULICKAN OD GLAVE DO PETE: Filip Car postao starletan, zategao lice i oblikovao stomak, pa UVEĆAO USNE?!

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car, koji s pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić čeka dete, postao je opterećen fizičkim izgledom do te mere da se poput starleta podvrgao raznim estetskim tretmanima ne bi li sredio lice i oblikovao telo.


Naime, nekada popularni rijaliti-igrač koji je u Beloj kući izigravao velikog zavodnika posetio je kliniku na kojoj se prepustio stručnjacima za negu i lepotu, dok su njegovi fanovi ostali šokirani ovom promenom.

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car pokazao kako zateže čelo i ubrizgava botoks

 

Hrvat koji je imao nadimak Krompirko u kaputu rešio je da se steše, zategne i dobro ulicka. Zbog toga je otišao na tretman lipolize, međutim, to nije sve! Na Instagramu je osvanula fotografija Filipa Cara odmah nakon botoksa, a korisnici društvenih mreža posumnjali su da je čak uvećao i usne.


- Filip Car se odlučio za tretman lipolize stomaka - glasio je opis fotografije na Instagramu, kojom je iznenadio fanove, ali i objasnio da je preoblikovao svoje telo:


- Lipoliza stomaka je nehirurški i neinvanzivni tretman preoblikovanja i konturisanja stomačne regije. Silueta dobija željeni oblik, a ovaj proces nije bolan.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car rešio da se oslobodi viška masti na bezbolan način

 

Pored toga što je bockao stomak da bi se bez dijete, vežbanja i muke, rešio kilograma, on je ubrizgao botoks u čelo, te zategao obrve i obraze da bi se podmladio. Ovu šok-transformaciju od Filipa niko nije očekivao jer nikada pre nije pokazivao volju da nešto na sebi promeni, pa mnogi misle da ga je sada na sve ovo podstakla upravo Aleks.


- Car je očito rešio da dotera fizički izgled da bi mogao da parira trudnoj verenici, koja već odavno izgleda odlično zahvaljujući plastičaru. Tako da će i on, posle svih ovih tretmana, preko noći, od Krompirka u kaputu postati starletan. Interesantno je što on sve fotografije deli javno, mada je to uobičajeno kada se radi na kompenzaciju - priča upućeni izvor. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić je sa Filipom prošla pakao zbog njegovog ponašanja


Podsećanja radi, posle većih turbulencija u odnosu, Aleksandra i Filip su napokon uspeli da prevaziđu sve krize zbog ćerke, koja će uskoro doći na svet. Najviše su posvećeni uređenju doma, u kom će spremni dočekati svoje prvo dete.


Filip Maji puca kontru

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Marinković je prouzrokovala poslednju krizu u nizu između Aleks i Cara

Aleksandra i Filip poslednju krizu imali su zbog Maje Marinković, koja je u momentu kada se saznalo za Nikolićkinu trudnoću objavila prepisku s Carem, koji je navodno sve vreme bio u kontaktu i s njom. Nakon što su uspeli da izglade odnos Hrvat je podelio snimak i pokazao dokle je stigao s renoviranjem kuće, čime je potvrdio da postaje porodičan čovek i da su mu Aleksandra i dete sada na prvom mestu. Aleks zbog toga likuje, što je i, uprkos Majinim tvrdnjama da ju je Filip varao s njom, uspela da utiče na njega da mu sada fokus budu jedino ona i dete.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.11.2023 07:58

Samo kratke noge ne moze da produži,i noge u iks