UČESNICI ELITE HOĆE DA ODUZMU STARATELJSTVO NAD DETETOM: Ako izađu svi dokazi ne piše joj se dobro!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Đedović drže u šaci Irinu 2hot.

UČESNICI ELITE HOĆE DA ODUZMU STARATELJSTVO NAD DETETOM: Ako izađu svi dokazi ne piše joj se dobro!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Irina 2Hot ušle su u ozbiljan sukob i sada se saznaju mnoge stvari oje su pokušale da sakriju. Iako po ulasku u Elitu nisu govorile da se poznaju, ispostavilo se da su često izlazile zajedno, te da Matora zna mnoge stvari o pevačici. Kako kaže Matorin drug za Star, koji takođe poznaje Irinu, ona se mnogo zaigrala u rijalitiju i pokušava da se predstavi kao fina i poštena žena, a sasvim je karakterno drugačija. 

Republika

Foto: Pink, ATA Images

Irina 2Hot i Matora

- Šokiran sam Irininim izjavama, žena se totalno pogubila, ja bih voleo da njoj puste šta priča, da ona čuje sebe, možda se i dozove. Na Matoru nije smela da udari i nju to sad najviše plaši, zato hoće da izazove neko sažaljenje i žrtvu da napravi od sebe jer zna šta ova sve o njoj zna. Matora je zna sa splava na kom je radila, Irina je dolazila na poziv i pila je bespaltno. Pošalje joj menadžer poruku da dođe i da dovede drugarice što je ona činila, svaki put. Ne znam što se folira, onaje na tu foru izlazila, nije ikad ostavila sto za nju i drugarice, uvek je bila u separeu sa nekim društvenom - govorio je Matorin drug za Star. 

- Irina hoće da se sad predstavi kao majka, kraljica, a ozbiljna je splavaruša. Da vam kažem nešto, ja nju i razumem u neku ruku. Ona ima ćerku od devet godina čini mi se, kad bi Matora iznela sve šta zna o njoj, sa dokazima, to bi bilo baš nezgodno, možda bi otac deteta i uzeo njoj starateljstvo zbog bruke. Najpametnije bi joj bilo da sedi i ćuti, da se sa Matorom i Đedovićem ne kači, jer ako kažu baš sve, a još uvijaju u mašnicu biće belaja - zaključio je on. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Irina 2Hot

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading