"NE JAVLJA SE, OTIŠLA JE IZ STANA!" Majka Aleksandre Nikolić preplašena, nada se da je sa BEBOM sve u redu!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Nikolić se oglasila za medije, pa otkrila da je zabrinuta za stanje ćerke.

"NE JAVLJA SE, OTIŠLA JE IZ STANA!" Majka Aleksandre Nikolić preplašena, nada se da je sa BEBOM sve u redu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Filip Car uspeli su da obnove ljubav posle žestoke svađe i javnih prozivki, a onda su se dogovorili da se Filip preseli u Beograd i da žive tu dok se ona ne porodi. Međutim, Aleksandra je pre nekoliko dana dožiela ozbiljnu dramu i uplašila se da će da izgubi bebu jer je u toku noći prokvarila, nakon čega je završila u bolnici. Kako saznaje Star, ona Caru nije htela da se javi da je bila u bolnici, a sve vreme je upravo njega krivila za to što joj se dogodilo. 

Republika

Foto: printscreen/pink

 

 

- Aleks je u trećem mesecu i doktori su joj rekli da mora da miruje i da pazi jer joj je trudnoća rizična i da mora da se kloni stresa. Međutim, ona stvarno nema mira, ima mnogo teorija zavera, pogotovo oko trudnoće, razne priče i nju sve to boli. Pre nekoliko noći ustala je da ode u toalet i videla je krv. Izbezumljena je bila, počela je da plače, pozvala taksi i otišla u bolnicu. Lekari su brzo reagovali, ali su joj rekli da mora da ostane kako bi videli šta se dešava. Ona je samo ponavljala da spasu bebu. Sreća se se završilo kako treba i beba nije ugrožena, ali su je upozorili da mora što više da miruje. Drugarici i sestri je javila šta se dešava i one su odmah otišle kod nje, tada im je rekla da Caru ne javljaju ništa i da je on najveći krivac što se sve desilo - govorila je rođaka za Star.

Ovim povodom, oglasila se Aleksandrina majku, Slovenka Lunis, koja ni sama ne zna detalje ćerkinog stanja, ali je otkrila da je i te kako zabrinuta za svoju mezimicu.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

 

 

 

- Nisam se čula sa njom, zovem je, ne javlja mi se ceo dan. Ona je otišla iz stana. Iznajmila je novi sa Anom Spasojević. Uporno zovem i zovem, niko mi se ne javlja. Nadam se da nije izgubila bebu. Inače se redovno čujem sa njom. Njoj hormoni rade, pa mi kaže po rečenicu, dve, a ja neću da je uznemiravam - kaže majka Aleksandre Nikolić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Miki

26.10.2023 15:45

Na kraju ce ipak biti izmisljena teudnoca.

Tamara ana

26.10.2023 18:31

@Miki - Devojka snimila go stomak de se ocigledno vidi mala trudnoca ovi kazu izmisljena trudnoca. Koliko treba da si zao i da imas pileci mozak kao Maja, da to kazes.

Verona

26.10.2023 16:10

Fabrike su stale sa radom.

Bumbar

26.10.2023 17:41

Živeti takav život i kriviti druge nije u redu!