MILJANA NAPUSTILA ELITU: Otkrivamo da li se Kulićeva VRAĆA u rijaliti!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je napustila rijaliti!

MILJANA NAPUSTILA ELITU: Otkrivamo da li se Kulićeva VRAĆA u rijaliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić napustila je rijaliti. Sinoć je bila održana emisija "Gledanje snimaka", a publika se zapitala gde je Kulićeva.

Naime, Miljana se nije pojavila u emisiji, niti je publika mogla da je vidi na nekom od drugih strimova. Ona je napustila rijaliti zbog redovnog lekarskog pregleda, a u Belu kuću će se vratiti u utorak, ako sve bude išlo po planu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Još uvek nije poznato da li će u "Elitu" ući i njena majka Marija Kulić, koja je izrazila želju da se sa njom nađe u rijalitiju i pravi joj društvo.

- Tačno je da je produkcija pomogla Miljani oko lečenja, gledali su je odlično doktori. Beskrajno sam zahvalna na tome. Nakupilo se sve i svašta, svašta sam čula od Miljane, ali bih zbog deteta sve uradila. Kažem, ušla bih u "Elitu"... Isključivo bih ušla zbog Miljane, jer je tamo sama protiv svih takmičara. Kada bi me pozvali, otišla bih, samo da Miljana ne bude sama - rekla je nedavno Marija u svom "lajvu" na društvenoj mreži TikTok.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Tamara ana

20.10.2023 17:52

Pa ovo da nije mafijanje bilo bi smesno. Sad sam potpuno sigurna da su u bliskoj rodbinskoj vezi Kulici sa vlasnicima Pinka. Ipak mi nismo ludi, Miljana je. Zato ne gledam Elitu. Kakva bre elita. Sve sami skart. Cast izuzetcima.

Sone V

20.10.2023 18:55

Miljana kao po obicaju izlazi napolje da se lepo informise o svemu sta se dogadja i da onda ponovo pametuje Zamislite ona i dan danas vrsi nuzdu po dvoristu kao zadnja dziberka Sramota sta je sve njoj dozvoljeno

Jefimija

20.10.2023 21:41

Ne želimo da gledamo Mariju i Miljanu Kulić u Eliti. Mijana je psihijatrijski slučaj i treba da je uputi ne Kliniku cilju lečenja. Njena agresija i bahatost su na vrhuncu.Marku Djedoviću je razbila glavu išao je ušivanje iste i krv je lila po celoj Zaruzi To su katastrofalne stvari. Motoroj je pocepala lica jer je gadjala tvrdim predmetom, išla je na ušivanje.Mora drastično biti osudjena za taj agresivan napad. Udarila ga je "bubicom" i to zamahnula svom snagom Marko je tužio i osudjena je da bude u Psihijatrjskoj ustanovi 6 meseci na lečenju potom potom dve godine uslovno.. Što je sasvim korektno od strane Pravosudja. Moramo stati na put fizičkom nasilju na javnoj frekvenciji. Sada je Teodori otimala stvari čak i patike da je baci ubazena pun vode, Teodora je stajala pored svojih stvari, ona se zajletela i otela je.Todora je samo blago rukom odmakla od sebe. Manipulatorka, navodno pala posle destak minuta Folirantkinja to je i ranije radila. Bebicu je isti dan udarila pesnicom posred lica i povredila gaTreba da je tuži i da krivično odgovara za fizčki kontakt Todorora je čista, ali mamita iz Niša je podnela tužbu protiv nje, iako devojka nije kriva, ali je i produkcija kaznila tromesečnim honorarm bez osnova. Miljana mora biti pod hitno diskvalifikovna zbog fizičkog nasilja na zarugare. Šta radi Produkcija, sve pogrešne stvari i štiti psihijarijski bolesnu učesnicu, koja ima čak i dokument da je "otkačena", umesto da je uputi u Lazu na lečenje, Ubiće nekog jednog dana Prosto ona nema kontrolu nad sobom.Za sve je kriva njena majka koja je podržava jer su iste, a nikakvog osnova nema za to.

Darko

20.10.2023 23:50

Ušla bi ona ali sa celom porodicom. I svi da dobiju visoke honorare.