ANELI ZAPOSTAVLJALA DETE ZBOG DRUŽENJA SA BOGATAŠIMA! Nestajala na par dana kako bi se baškarila u luksuzu, vraćala se sa POKLONIMA

Autor:

Zadruga

06.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, Aneli Ahmić volela je skup život, zbog kog je morala da zapostavi ulogu majke!

ANELI ZAPOSTAVLJALA DETE ZBOG DRUŽENJA SA BOGATAŠIMA! Nestajala na par dana kako bi se baškarila u luksuzu, vraćala se sa POKLONIMA

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić podigla je pravu buru u javnosti kada je kročila na imanje u Šimanovcima i postala učesnica rijalitija "Elita". O njenom životu je od tog momenta krenulo da se piše naširoko, posebno o odnosu sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, koji ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević. Međutim, iako se pisalo da je Ahmićeva u tom periodu tugovala, istina je, po svemu sudeći, potpuno drugačija.

Naime, kako otkriva dobro obavešteni izvor za Republiku, Aneli je oduvek bila ljubitelj života na visokoj nozi, te se nakon kraha ljubavi sa Durdžićem ponovo bacila u "promet", zbog čega je zapostavljala svoju naslednicu Noru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

- Aneli je od malena htela da bude bogata, da bude viđena sa imućnim ljudima koji su neko i nešto u ovom svetu, ako me razumete. Međutim, to je uzelo maha poslednjih par godina, dok još nije upoznala Asmina. Vucarala se s kim je stigla, samo da bude bogata i da živi taj život na visokoj nozi. E, onda je došao Asmin i smirila se, rodila dete, povukla se iz te priče, jer je imala njega da je izdržava. Kada ju je on ostavio i pobegao kod Stanije, Aneli se, naravno, vratila tom načinu života, jer nije imala dovoljno sredstava da uživa kao što je navikla i to ne bi bilo ništa čudno, da nije počela da zapostavlja dete - isitče izvor za naš portal, te nastavlja u jednom dahu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

- Da, nije se posvećivala ćerkici kao što ume. Jednostavno, nije imala vremena kao pre, uželela se i ona te neke slobode nakon Asmina. Ostavljala je Noru kod svojih roditelja da je čuvaju, i oni su to uvek rado prihvatali, a ona je odlazila da se viđa sa imućnim biznismenima, vlasnicima jahti, večerala u skupocenim restoranima, dobijala najluksuznije odevne komade i aksesoare... Ispijala su se najskuplja pića, jela najfinija jela, šampanjac, kavijar, što se kaže, i mleko od prepelice je imala. Ma, uživala je! Nekada je to trajalo samo na veče, nekad na par dana, ali uvek se vraćala sa nekim poklonom za malenu. Tako da ta priča da joj je trebao novac od Asmina ne pije vodu, i ona i njena ćerka su bile obezbeđene i sve su imale, ništa im nije falilo - otkriva izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
leki

07.10.2023 02:10

Aneli stareleta a Stanija nije hahahha