TELEFON PUN KLIPOVA ZA ODRASLE: Učesnica Elite se snimala tokom VRELE AKCIJE, pokazala kakva je mašina u KREVETU!

Autor:

Zadruga

30.09.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite sve je šokirala skandaloznim detaljima, koje je iznela tokom današnjeg sastanka.

TELEFON PUN KLIPOVA ZA ODRASLE: Učesnica Elite se snimala tokom VRELE AKCIJE, pokazala kakva je mašina u KREVETU!

Foto: promo, shutterstock

Ukućani su danas dobili zadatak biraju najuobraženijeg učesnika Elite. Na red je došla Slađa Lazić, koja je imala direktno izlaganje, a mnogi nisu mogli da veruju šta je zadrugarka izgovorila.

Naime, ona je priznala da u telefonu ima filmove za odrasle i da obožava da se snima tokom se*sa, što je njene cimere šokiralo:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić

 

- Nisam ja ovde došla da budem pametna, nisam završila dva, tri ili četiri fakulteta i onda kažu da su pametni i elokventni, a završe sa mnom u "Eliti". Videli smo prošle sezone šta su obučene radile. Od vas obučenih, ne možemo da dođemo na red mi gole...Obožavam se*s i dobra sam mašina u tome, ali pred kamerama se to neće videti. Po**iće imate u mom telefonu i volim da se snimam dok to radim. Najgora sam, ali zna se gde. Volela bih da se moj otac čuje sa Zolom oko toga za je**e u du*e. Ja volim ku**enje, kada se neko ku**i. To je uobraženost, kod mene se na Zlatiboru to zove ku**enje. Kada je neko svestan svoje love, svog izgleda i svog društva. Ja sam čula da ja nisam nečiji nivo, ima pravo da to misli, ali ja nisam taj tip. Ja sam osoba koja je komunikativna i druželjubiva, nema veze sa uobraženošću. Svakako bih volela da izađem odavde sa pet osoba sa kojima mogu da popijem kafu. Ja bih ovu titulu dala mojoj drugarici Aneli, ona je neko ko itekako bira društvo. Ima potpuno pravo da para oblake nosem hodajući ovde... - rekla je Slađa.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading