ANA ĆURČIĆ KORISTI DROGU U JAVNOSTI? Nikad objavljena slika sa Acom Bulićem, OVAJ detalj šokirao sve!

Autor:

Zadruga

21.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se šok fotografija na kojoj se vide Ana Ćurčić i Aca Bulić iz devedesetih godina!

ANA ĆURČIĆ KORISTI DROGU U JAVNOSTI? Nikad objavljena slika sa Acom Bulićem, OVAJ detalj šokirao sve!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić po izlasku iz rijalitija izašla je u javnost sa pričom da je obnovila vezu sa Acom Bulićem. Poznato je da su Ana i Aca bili u velikoj ljubavi pre nekoliko godina, te da je ona nosila njegovu bebu, za koju postoji teorija da je i živa i da su im je po rođenju ukrali. 

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Ana je neko ko je tokom rijaliti propagirala zdrav život i da se ona bavi sportom ceo život, što možemo i videti po njenom isklesanom telu na Instagram profilu. Međutim, sada se pojavila fotografija koja je izazvala totalni haos na društvenim mrežama. Naime, fotografija datira još iz devedesetih godina, a na njoj se vide Ana i Aca na nekoj plaži. 

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Međutim, ono što je privuklo pažnju korisnicima društvene mreže, jeste to što je Ćurčićeva u ruci navodno držala nedozvoljene supstance, odnosno zavijen džoint. Komentari su se nizali, a jedan od njih je izazvao lavinu reakcija. 

- Ma šta nam to ljubavnica Ana sakriva iza botoksiranog? Neko voli malo da smota, znamo da botoksirani voli frulu svakog dana - glasi jedan od komentara. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram Aca Bulić

 

Za sada još uvek nije potvrđeno od strane Ane da je u pitanju nedozvoljena supstanca, pa se zaista postavlja pitanje da li Ćurčićeva drži džoint u ruci ili je u pitanju samo loš kvalitet slike?

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading