ŠA I VANJA SE RAZVODE ZBOG UČESNIKA ELITE: TikTokerka mesecima u tajnoj aferi sa kolegom, reper se napokon suočio sa njim!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša saznao za Vanjinu aferu sa učesnikom Elite, spreman da iznese sve detalje u rijalitiju.

ŠA I VANJA SE RAZVODE ZBOG UČESNIKA ELITE: TikTokerka mesecima u tajnoj aferi sa kolegom, reper se napokon suočio sa njim!

Foto: ATA Images, Republika.rs

Nenad Aleksić Ša uselio se na velelepno imanje u Šimanovcima i postao učesnik Elite, kako bi supruzi Vanji dokazao da joj može biti veran. Međutim, čini se da to nije jedini razlog njegovog ulaska u rijaliti.

Naime, kako piše Skandal, razlog razvoda Vanje i Ša bio je učesnik Elite, Luka Majčica, koji je veoma aktivan na TikToku, gde je Vanja veoma popularna, a po svemu sudeći - oni su se tamo i upoznali i započeli romansu.

Republika

Foto: ATAImages

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša

 

Sve je počelo pre par meseci, nakon čega su se Vanja i Luka sreli. Upravo to reper nije želeo da otkrije javno, ali planira o tome da govori u Eliti.

U rijaliti je ušao kao oženjen čovek, ali njegov advokat sve sređuje napolju i priprema papire za razvod. Luka je za sebe nekoliko puta izjavio da je veliki zavodnik, što je verovatno primetila i sama Vanja, koja je više puta "blejala" sa njim na TikToku, a njihovi zajednički prijatelji otkrili su da je došlo i do susreta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zokara

18.09.2023 16:46

U jbt prevarila ga ,pa šta