"GDE SU RASLI OVAKO ŠTROKAVI?" Procurio Janjušev snimak iz "Elite" koji je ZGROZIO milione! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ponovo na meti osuda zbog nehigijene!

"GDE SU RASLI OVAKO ŠTROKAVI?" Procurio Janjušev snimak iz "Elite" koji je ZGROZIO milione! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je učestvovao u svim sezonama "Zadruge", osim u drugoj, a publika je imala priliku da ga upozna u raznim situacijama. Između ostalog, često se nalazio na udaru verne publike zbog nehigijene, a sada je procurio snimak koji je zgrozio mnoge.

Naime, on je usnimljen kako ruke briše o zavesu koja se nalazi u garderoberu i usledilo je pregršt komentara.

"Gde nalazite ove ljude koji su ovoliko štrokavi, gde je rastao taj narod?", "zamisli kao opereš ruke, a onda ih obrišeš o zavesu", "kapiram da možda nemaju uslove da peru peškire non-stop, ali kako u svojoj glavi pomisliš da je higijenski obrisati ruke o prljavu zavesu kroz koju svi prolaze non-stop", nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Janjuš ovih dana intrigira publiku razgovorima sa atraktivnim cimerkama,a koje su bacile oko na njega. Juče se pomirio sa Aneli Ahmić, sa kojom se muva od početka "Elite", dok je Jovani Cvijanović, koja mu je izjavila ljubav, slomio srce.

Publika pomno prati i njegov odnos sa Milenom Kačavendom, a mnogi smatraju da će se smuvati upravo sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

17.09.2023 06:54

On je jedan običan lezilebovic i trut koji nista u izvozu ne zna da radi sem da visi u rijalitiju i glumi budalu,a sto je najtragičnije umislio da je neki frajer da tim kratkim nogama i glavom kao krastavac

XZY

17.09.2023 07:56

To da je Janjus vrlo prljav i strokav i da ne vodi racuna o svojoj licnoj higijeni,je poznato odavno. A ovo brisanje ruku o zavesu je stvarno ispod svakog nivoa - strasnoooo !!!!