ASMIN ODUZIMA ANELI ĆERKU I ODVODI JE KOD STANIJE?! Durdžić kontaktirao advokata, sveti se supruzi preko DETETA!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić želi da se, zajedno sa Stanijom, stara o devojčici.

ASMIN ODUZIMA ANELI ĆERKU I ODVODI JE KOD STANIJE?! Durdžić kontaktirao advokata, sveti se supruzi preko DETETA!

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić rešio je da uništi suprugu, Aneli Ahmić, zbog svega što je iznela u "Eliti", a sada je otišao korak dalje, pa udario tamo gde zadrugarku najviše boli.

Naime, Asmin je kontaktirao advokata, jer, kako on govori, dete trenutno nije u dobrim uslovima, te želi da uzme devojčicu kod sebe i on se stara o njoj:

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Asmin je kontaktirao advokata u Sarajevu, jer je Aneli njihovu ćerku ostavila kod svoje majke i sestre da brinu o njoj dok je u rijalitiju. On želi da se taj slučaj reši, jer mu one ne daju da vidi dete. Uz sve to, dete tamo nema odgovarajuće uslove, jer pored nje brinu sa još četvoro dece. Tamo nema uslova ni za odraslog čoveka, a kamoli za jedno dete - priča izvor za Blic.

Republika

Foto: ATAImages, Facebook

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- On sada strahuje i da bi one mogle da odvedu malu negde van zemlje. Iz Dubrovnika su je odvele u Sarajevo pre dvadesetak dana. Dete može da bude samo kod njega ili majke, a ne kod bake. Advokat mu je rekao da će to moći da se reši, pa tako sada čeka na to - dodaje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading