OVAKO JE NOVA TAKMIČARKA ELITE IZGLEDALA PRE LJUBAVNOG BRODOLOMA: Stanija joj preotela muža, ona odmah otišla na remont! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić promenila je lični opis pre ulaska u Elitu.

OVAKO JE NOVA TAKMIČARKA ELITE IZGLEDALA PRE LJUBAVNOG BRODOLOMA: Stanija joj preotela muža, ona odmah otišla na remont! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, prva takmičarka koja se uselila u "Elitu", optužila je na samom početku Staniju Dobrojević da joj je otela muža, Asmina Durdžića.

Kako je istakla, Stanija sada uživa u Crnoj Gori sa njim, a Aneli joj je poručila da uživa dok može, jer će mu ubrzo nestati para.

- Stanija Dobrojević. Ja sam otišla sa ćerkom na odmor, ja jedva pričam... 26. mi je poslao poruku da dođem po stvari, on živi u Austiji, predstavlja se kao milioner. On nema svoj auto, nema kuću svoju i svi žive pod kirijom. Predstavlja se kao lažni milioner. Ja sam saznala posle 10 dana, ja sam već bila trudna. Ja sam otišla kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ja sam otišla na odmor na more, on je posle 10 dana meni rekao da se zaljubio i da odlazi u Ameriku. On je stavio za mene priču slovo "S", a nisam znala ko može da bude. Kad je krenuo za Majami rekao mi je da dođem po svoje stvari, ja sam krenula za Sarajevo i ponela sam jorgan, ćerka je bila kod majke. Tad mi je rekao da to sa njom traje. On je otišao, ja sam došla i spavala sam u toj kući - pričala je Aneli s knedlom u grlu. 

Učesnica Elite privukla je pažnju na samom početku, kako ovom pričom, tako i atraktivnim izgledom. Međutim, čini se da je Aneli promenila lični opis baš pred ulazak u rijaliti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić

 

Kako se može primetiti na osnovu fotografija na njenom Instagram profilu, Aneli je dugo bila crnka, a sada je potpuno promenila boju kose i frizuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneli Ahmic (@aneli.anci)

 

Nije nepoznanica da se žena prvo obrati frizeru, nakon ljubavnog brodoloma, a da li je baš to u pitanju - ostaje nam samo da pretpostavljamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading