POPILO SE MALO VIŠE! Anita Stanojlović kao od majke rođena na Zanzibaru - isplivala EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.08.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka pozirala gola za svoju suprugu, fotografija obišla društvene mreže!

POPILO SE MALO VIŠE! Anita Stanojlović kao od majke rođena na Zanzibaru - isplivala EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora već neko vreme uživaju na Zanzibaru, gde su otišle da proslave medeni mesec. Sinoć im je bio poslednji dan na ovoj egzotičnoj lokaciji, a za fanove su spremile pravu poslasticu.

Naime, one su otišle u lud provod, gde su popile malo više, a žurka se nastavila u sobi, odakle je i osvanula eksplicitna fotografija.

Naime, Anita se skinula i gola legla na krevet u njihovoj sobi, a Matora ju je uslikala. U prvi plan je ispala Anitina zadnjica, koju ništa nije prekrivalo, dok je grudi sakrila delom posteljine.

Stanojlovićeva je bila oduševljena svojim izgledom i kako je fotografija nastala, te ju je podelila na svom Instagram profilu.

- Zanzibar, zbogom! Slatki snovi - napisala je Stanojlovićeva.

Njih dve su se potpuno opustile na Zanzibaru, pa su tako poslednjih dana kačile sve izazovnije i izazovnije fotografije i snimke, a ova Anitina fotografija je najeksplicitnija do sada. 

Anita i Matora će uskoro stići u Srbiju, gde se očekuje njihovo gostovanje u emisiji "Narod pita" narednih dana. Kad je Stanojlovićeva poslednji put gostovala u ovoj emisiji, došlo je do žestokog sukoba sa Markom Markovićem, koji je istakao da ne veruje u njen brak, a njemu je kasnije javno uzvratila Matora putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading