SLAĐA LAZIĆ SE UDAJE ZA ŽESTOKOG MOMKA, PA ULAZI U ZADRUGU 7: Dečko sa asfalta pripitomio kontroverznu zadrugarku, Zola će morati da se PAZI!

Autor: P.R. / M.I.

Zadruga

22.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić priznala da ima novog dečka, pa otkrila čemu nije odolela!

SLAĐA LAZIĆ SE UDAJE ZA ŽESTOKOG MOMKA, PA ULAZI U ZADRUGU 7: Dečko sa asfalta pripitomio kontroverznu zadrugarku, Zola će morati da se PAZI!

Foto: ST/Nikola Mutić

Kontroverzna zadrugarka, Slađa Lazić, stavila je tačku na odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, a kako Republika saznaje, već sada je u srećnoj vezi sa žestokim momkom sa asfalta.

Kako sama priznaje, nije odolela njegovoj dobroti i pažnji kojom je obasipa, zbog čega već planira da stane na ludi kamen i posveti mu se do kraja života:

Republika

Foto: Instargam.com/sladja.lazic.official

 

 

 

- Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek… Voli me, obožava me i ja sam njegova rejna. Planiram da se udam za njega - potvrdila je Slađa.

Kako se šuška, Slađa takođe ulazi u Zadrugu 7 i postaje deo Elitnih, a kako će to prihvatiti njen novi izabranik - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading