SLOVENKA NIJE U STANJU NI DA GOVORI: Porodica Aleksandre Nikolić van sebe zbog ćerkinih reči, sestra donela radikalnu odluku!

Autor:

Zadruga

17.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandrina majka, Slovenka, nema snage ni da komentariše skandalozno ponašanje njene ćerke!

SLOVENKA NIJE U STANJU NI DA GOVORI: Porodica Aleksandre Nikolić van sebe zbog ćerkinih reči, sestra donela radikalnu odluku!

Foto: printscreen/RTVPink

U Zadruzi je danas bilo poprilično burno, kada su ukućani čitali čestitke najbližih, a Aleksandra Nikolić pokazala je svoje drugo lice, kada se razbesnela zbog reči majke, Slovenke, i sestre, Jelene.

-  Ako te neko voli ne može da te sputava, u sređivanju, da budeš aktivna, da te psuje iza leđa, da ti se rade mnoge tvari, da samo spavaš, dok sam živa tako neće moći. Nije Maja tebi kriva ako to neko ne želi i ne pridaje važnosti. Zamoliću te da sa njom i Majom nikakve svađe. Dok si ti u pabu, tvoja ljubav tamo gde su vam ti ormari priča sa Slađom o lažima koje izmišlja Milica slinica i šalje Valentinu u pab dok se ti tuširaš da uzme piling. Znaš da sam uvek iskrena i nikada kod mene laži nema - pročitala je Nikolićeva čestitku svoje majke. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Oni su joj jasno stavili do znanja šta misle o vezi sa Filipom Carem, posle čega je Aleksandra dobila napad histerije i krenula da omalovažava svoju porodicu, a povodim tih njenih reči smo konhtaktirali i Jelenu Nikolić, Aleksandrinu sestru:

Republika

Foto: republika.rs

 

- Stvarno ne želim ništa da komentarišem, neću da se oglašavam - rekla je kratko Jelena.

Mama Slovenka nije želela da odgovara na pozive, a već se danima spekulisalo da nije u dobrom stanju zbog svega što im je Aleksandra priredila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Željko

17.04.2023 19:50

A i majka igra rijaliti.

Verona

17.04.2023 19:51

Teško onoj koju Pržulj brani i Mitrović hrani .