SLOVENKA ZABIBERILA ČORBU! Aleks optužila rođenu majku da ŠURUJE sa Dejanom, Car joj dao ŠUT-KARTU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.04.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se tenzija!

SLOVENKA ZABIBERILA ČORBU! Aleks optužila rođenu majku da ŠURUJE sa Dejanom, Car joj dao ŠUT-KARTU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić se zaprepastila kad je pročitala čestitke koje su stigle od njene majke Slovenke i sestre Jelene. Kako je priznala, nije očekivala da će joj takve reči uputiti za Vaskrs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks čita čestitke

- "Ovo je prilikao kao iz raja da Filipu Caru polupaš jaja". Ovo nema šanse da je moja sestra napisala - šokirala se Aleks, pa nastavila:

Ako te neko voli ne može da te sputava, u sređivanju, da budeš aktivna, da te psuje iza leđa, da ti se rade mnoge tvari, da samo spavaš, dok sam živa tako neće moći. Nije Maja tebi kriva ako to neko ne želi i ne pridaje važnosti. Zamoliću te da sa njom i Majom nikakve svađe. Dok si ti u pabu, tvoja ljubav tamo gde su vam ti ormari priča sa Slađom o lažima koje izmišlja Milica slinica i šalje Valentinu u pab dok se ti tuširaš da uzme piling. Znaš da sam uvek iskrena i nikada kod mene laži nema - pročitala je Nikolićeva čestitku svoje majke. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Očekivao sam možda da će čestitka biti i strožija. Naravno da su ih ove stvari povredile i pogodile i naravno da nemaju veru. Napisala je da ja izignorišem, a ne može ni ona od kuće da izignoriše ovde da ne napiše. To da sam te iza leđa psovao to mački o rep i mačka po cesti. Ne mora da veruje u našu ljubav, s vremenom mislim da će se složiti sa našim odnosom. Ja sam joj rekao da se ne šminka jer ima dermatološki problem, a ne jer joj branim - rekao je Car.

Aleksandra je sačekala par minuta, pa je ponovo pobesnela na majku.

Šalješ mi ovo da mi se smeje cela kuća. Ako mi želiš dobro, ovakve stvari mi nećeš slati. Ako ti Dejan filuje mozak... - besnela je Aleksandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić besna

 

- Au, au, au, au... Evo, nećemo biti zajedno, da ti mama ne bi mafijala i vodila rijaliti - dodao je Car i raskid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
joca

18.04.2023 19:08

dejan te se ni ne sjeca,umiisljena