PRIJATELJ IVANE ŠOPIĆ RAZVEZAO JEZIK: Voditeljka Zadruge raskrinkana do srži, zbog OVOGA je hteo da je izbaci napolje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Ivane Šopić otkrio sve tajne o njoj!

PRIJATELJ IVANE ŠOPIĆ RAZVEZAO JEZIK: Voditeljka Zadruge raskrinkana do srži, zbog OVOGA je hteo da je izbaci napolje! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić postala je voditeljka Pinka, zbog čega je došla u samu žižu javnosti medija, a sada je njen prijatelj Boris otkrio sve detalje o atraktivnoj plavuši i koliko je teško sarađivati sa njom.

 

 

Teško je sarađivati sa Šopićevom, asocijacije na nju je zahtevan rad, kad me zove u pola noći i kaže da želi da bude još plavlja. Tražila mi je za jedan dan iz crnog u plavo, bilo je teško, ona je samo meni verovala - govori Boris, te se Ivana nadovezala:

Verujem da je teško sarađivati sa mnom, ali iz jedne saradnje se rodilo prijateljstvo.

Ispričajte nam najsočniji trač koji ste razmenili?

Uh, svašta, mi ne prepričavamo, nego ispričam ko je kakav bio prema meni, a to sočan, baš, to ko je s kim, šta ko radi, ali to je onako usputno - ispričala nam je Ivana, pa je Boris dodao:

 

Mnogo, to je strašno, ne možeš da je dobiješ na telefon, ako ti treba u 12 popodne, nema šanse. Sada je samouverenija, neki nivo iznad, ima ona sad i pažnju medija, sad je svi već znaju i pazi, kalkuliše! Došlo mi je da je izbacim iz salona jednom - govori Boris kroz šalu.

Za kraj, Boris nam je otkrio kroz šalu da nikada Ivanu kao klijentkinju nije izbacio iz salona zbog njenih prohteva, ali kao prijatelj vrlo često dođe u to iskušenje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

07.11.2023 17:13

Ako GAZDA smatra da voditelj(ka) NE TREBA DA IMA ZAVRŠEN FAKULTET tj.da ne treba da bude obrazovan(a) - to onda baca svetlost baš na njegovu samoukost. Tipa : nepismenog Knjaza Miloša (velikog) !! Ali, pametan i nepismen Knjaz TOGA VREMENA (kada je i bilo jako malo pismenih ; a nije ni bio 21.vek), ne opravdava "oponašanje onomatopeje toga vremena" ! Rijaliti zvezda - voditeljka.... daleko bilo ... od svakog normalnog ...