DEJAN DRAGOJEVIĆ DOŽIVEO PEH NA BADNJE JUTRO! Da li je alkohol kriv? Potpuna DRAMA u Veterniku

Autor:

Zadruga

06.01.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar doživeo nezgodu.

DEJAN DRAGOJEVIĆ DOŽIVEO PEH NA BADNJE JUTRO! Da li je alkohol kriv? Potpuna DRAMA u Veterniku

Foto: youtube.com/Republika TV

Spekulisalo se da je Dejan Dragojević promenio veru zbog svoje supruge Dalile Dragojević, što je do skoro bila jedna od udarnih tema u "Zadruzi". Kako nam je Božić na pragu, mnogi su se pitali da li će Dejan ispoštovati običaje.

- Ići ću i u crkvu i u džamiju. Mojim potenciranjem bilo koje vere bi se neko osetio omalovaženo. Svaka vera je lepa i treba da se poštuje i ceni. Krstiću se. Dalilina majka je to rekla da sam promenio veru da bi me ljudi napadali. Imala je isključivo negativnu nameru - istakao je Dragojević u jednoj emisiji nedavno.

Republika

Foto: youtube.com/Republika TV

Dejan Dragojević

 

Dragojević se uoči Božića oglasio putem društvenih mreža. I ovom prilikom je istakao da svaka vera dozvoljava da čovek u njoj bude u onoj količini u kojoj oseća, dok god je dobar čovek. Iskoristio je javljanje i pozvao je decu iz Veternika na korinđanje, koje je stari srpski običaj.

- Sve sem baba iz Veternika može da dođe da korinđa. One će me pitati o Zadruzi, a to stvarno ne mogu - rekao je on.

Dragojević se rano jutros opremio pirotehnikom i alkoholom i krenuo u pohod na Badnjak. Akciju je podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, kao i na svom YouTube kanalu. Po svemu sudeći, bivši zadrugar je zamenio hrast nekim drugim drvetom.

- Promašili smo Badnjak. Kriva je ova izuvača - rekao je Dragojević pokazujući flašu pića.

Republika

Foto: Instagram/dejan dragojevic

Dejan Dragojević ide po Badnjak

 

Nakon dva  sata, kako je napisao, badnjak je "pao". Sa badnjakom, vernici u kuću unose sreću, zdravlje i napredak uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika.

U prilogu pogledajte kako se Dejan priprema za Badnji dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Kiki

06.01.2023 18:23

Sve ludji i ludji. Misli da je bitan.

Daniel

06.01.2023 21:14

Ko promeni bilo koju veru a pogotovo pravoslavnu, da bogda da nikada srece nemao i goreo večno u paklu a pogotovo taj mali rogonja dejan, mudzahedin...

Caca

07.01.2023 02:48

NO COMMENT!

Norms

07.01.2023 07:09

Dejane Bog je jedan i u pravu si da je svaka vera lepa . Ti si dete širokih svatanja ,veoma načitan i intiligentan. Nisi ti promenio svoju veru nego razumes i poštuješ i druge vere. Drago mi je sto zivis onako kako ti hoćeš i ne menjas svoja mišljena i stavove ni zbog koga.