POTVRĐENO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ BILA U ŠEMI SA MESAROM: Na suđenju Belivukovom klanu, Lalić otkrio ŠOKANTNE detalje o učesnici Zadruge!

Autor:

Zadruga

20.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Lalić spomenuo starletu Aleksandru Nikolić na suđenu ozloglašenom klanu Veljka Belivuka

POTVRĐENO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ BILA U ŠEMI SA MESAROM: Na suđenju Belivukovom klanu, Lalić otkrio ŠOKANTNE detalje o učesnici Zadruge!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Srđan Lalić, tokom današnjeg ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, spomenuo je starletu Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, bavila prostitucijom u Bujanovcu.

Naime, Lalić je samo potvrdio svojevremeno pisanje Republike, da je Nikolićeva u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu čuvala 150.000 evra Marko Miljkoviću zvanom Mesar, Belivukovoj desnoj ruci!

Pitanja je tokom ročišta, svedoku - okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef - Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

- Jesam, na primer, tebI. Dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije - rekao je Lalić.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić u Zadruzi 6

Aleksandra Nikolić učesnica rijalitija "Zadruga" postala je poznata u javnosti po svojim turbolentnim odnosima u rijalitiju. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.

Ona je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu.

Takođe, ona je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je ona, navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.

- Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić

Pored toga, Miki Đuričić u pomenutom šou programu, izneo je tvrdnje da je Aleksadra bila u vezi sa ozloglašenim mafijašem, te naveo da kada je videla se stvari izmiču kontroli da je pobegla i ušla u Zadrugu.

Podsetimo, Republika je ranije pisala da je Aleksandra, pre nego što je ušla u "Zadrugu 6",  učestvovala u nezakonitim radnjama, pa je njen stan bio "sef" za novac koji su joj dostavljali nepoznati muškarci bliski klanu Velje Nevolje, a koji su joj ujedno davali deo novca da o svemu ćuti.

- Već je poznato da se Aleksandra zabavljala s momcima koji imaju kriminalni dosije. Bila je s nekoliko albanskih i makedonskih kriminalaca i pre nego što je postala poznata široj javnosti. Pre ulaska u "Zadrugu 6" živela je u iznajmljenom stanu koji je bio luks sređen, pa joj je svaki dinar dobrodošao. S njom su kontaktirali ljudi bliski Veljinom klanu, a kako neke dugo poznaje, odmah je prihvatila da ih pokrije za novac koji su negde morali da smeste. U njen stan su preneli blizu 150.000 evra, a sve je bilo smešteno u kuhinji, ispod radnog dela - otkrio nam upućen sagovornik na početku svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
mina

20.12.2022 18:37

ostavite ALEKS vise nemojte devojku da proyivate

Vojvotkinja Tolstoj

20.12.2022 18:55

"Zaklela se zemlja raju, da se sve tajne u šivotu saznaju"! Ali zašto je u Rijalitiju PODRŽAVA Zorica Marković, pevačica? Kakve koristi ima-zarađuje od rijalitija i pevanja; a sa toliko godina života nemoguće da ne zna ko je Aleksandra Nikolić!! Prepredena folirantkinja-ubila bi se za pare. Bogu hvala da se Deki BEDE KURTALISAO, SREĆOM!!!

pera

20.12.2022 18:58

To nije bila Aleks. Aleks je nevina.Pitajte njenu mamu, ona će vam najbolje reči.

Marko

20.12.2022 19:04

Majka Slovenka neka se javi i kaže da je njena ćerkica nevina. NEVINA!