Oglasila se sestra Dina Dizdarevića nakon HAOSA sa Filipom Carem, imala je oštre reči: "Videćemo se NA SUDU!" Porodica neće trpeti Careve uvrede ni NASILJE

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

31.03.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Dina Dizdarevića je najavila tužbu protiv Filipa Cara.

Oglasila se sestra Dina Dizdarevića nakon HAOSA sa Filipom Carem, imala je oštre reči: "Videćemo se NA SUDU!" Porodica neće trpeti Careve uvrede ni NASILJE

Foto: Privatna arhiva, printscreen rtv pink

dssdas

Sestra zadrugara Dina Dizdarevića, Dijana Musić, oglasila se za Republika.rs povodom haosa koji se dešavao u Zadruzi 5 proteklih dana. 

Naime, izbila je žestoka svađa između njenog brata i Filipa Cara, koja je prerasla u fizički kontakt. Car je izneo gnusne uvrede na račun Dina a u pripravnosti je bilo obezbeđenje.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dino Dizdarević

Sada je za naš portal Dinova sestra, Dijana, govorila kako će podneti tužbu protiv Filipa koji verbalno i fizički maltretira Dizdarevića.

Foto: Privatna arhiva

Dinova sestra, Dijana Musić

- Ja sam najponosnija sestra, podržavam ga od prvog dana. Da naravno da ide tužba protiv Filipa Cara, prešao je svaku meru a niko ništa mu ne može, e pa neće moći. Videćemo se na sudu.Takođe nas je Dalila razočarala skroz, kada jr bila sama, Dino je bio taj koji je tešio i smirivao kada niko nije a ona mu ovako vraća, ona je jedno zlo od žene. Mom bratu želim sve najbolje i da bude jak i da izdrzi.Svaka njemu čast kada ima onakve živce. Dino ima veliku podršku i hvala svima od srca - rekla nam je Dijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jaca

01.04.2022 06:05

bravo ya sestru DINO JE DIVAN MOMAK car je nakaya i kompleks