Tara oplela po Martini, optužila je zbog Ša: "MUVAŠ MI BIVŠEG, služeći se mojim rečima, ponašanjem, dodirima!" Simova nikad surovije o NEKADAŠNJOJ DRUGARICI (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.03.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je oplela po bivšoj drugarici, koja joj, kako kaže, preuzima bivšeg.

Tara oplela po Martini, optužila je zbog Ša: "MUVAŠ MI BIVŠEG, služeći se mojim rečima, ponašanjem, dodirima!" Simova nikad surovije o NEKADAŠNJOJ DRUGARICI (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, printscreen rtv pink

Tara Simov Martina Petrović

Tara Simov, nedavno je diskvalifikovana iz  Zadruge 5, a sada je bila inspirisana da na svom Instagram storiju podeli neke informacije. Ona je popljuvala svoju nekadašnju drugaricu Martinu Petrović, koja je sada bliska sa Tarinim bivšim momkom Nenadom Aleksićem Ša.

Tara je posvetila Martini ove reči u prvom storiju:

Foto: Printscreen Instagram

Tara Simov pljuje bivšu drugaricu

- A zamislite da na primer nemam para i nesrećna sam van Zadruge.... Jel bi ti bilo poniženje da klekneš i izvinajavaš se Ša? Pošto je to prvo što bi uradila po difoltu kad bi me videla. Šiljite ga dok me nema, zato sam i otišla, jer ste svakako u mojoj senci, sa ili bez mene.

Inače, Martina je u Zadruzi navodno rekla kako joj je poniženje da joj neko kaže da je Tara 2, a Tara je ovako napisala u drugom storiju:

Foto: Printscreen Instagram

Tara Simov proziva Nenada Aleksića Ša i Martinu Petrović

- A nije ti poniženje da istoj toj Tari budeš drugarica, čuvaš joj psa, a onda pokušaš da joj smuvaš bivšeg služeći se baš njenim rečima, ponašanjem, dodirima itd.? - oštra je bila Simova i dodala: - Molba za moje bivše - da, u množini.

Simova se osvrnula i na to da joj je Martina navodno ukrala odelo.

Foto: Printscreen Instagram

Tara Simov - Martina Petrović joj je ukrala odelo?

- E da, i ako možeš da mi vratiš odelo koje si mi ukrala, iznela iz zadruge, slikala se u istom, ne znam kako bi stala rođena, imaš 200 kila al ajde. I onda kad si se vratila lagala me da ne znaš gde je i da ga nisi videla - napisala je Tara u okviru trećeg storija, objavivši sliku na kojoj Martina nosi Tarino odelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading