SESTRA ZADRUGARA U POTRESNOJ PORODIČNOJ ISPOVESTI DRHTAVIM GLASOM SVE PRIZNALA: Imao je teško detinjstvo ZBOG MAJKE, a onda ga je VERENICA PRED SVADBU PREVARILA I OSTAVILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.02.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra zadrugara Dina Dizdarevića oglasila se i otkrila istinu o njegovoj prošlosti.

SESTRA ZADRUGARA U POTRESNOJ PORODIČNOJ ISPOVESTI DRHTAVIM GLASOM SVE PRIZNALA:  Imao je teško detinjstvo ZBOG MAJKE, a onda ga je VERENICA PRED SVADBU PREVARILA I OSTAVILA! (VIDEO)

Foto: youtube.com

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino Dizdarević

 

Zadrugar Dino Dizdarević privlači pažnju javnosti od samog ulaska u rijaliti.

Fudbaler je spominjao u svojoj ispovesti da je imao jako težak period odrastanja jer je njega i njegovu sestru Dijanu ostavila majka zbog problema u braku sa suprugom, a sada se na drustvenim mrežama oglasila njegova sestra i otkrila istinu o detinjstvu, kao i zašto Dino nema potrebu da se veže u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen

Sestra Dina Dizdarevića

 

Nju su na društvenim mrežama pratioci radoznalo ispitivali šta se to zapravo dešavalo u njihovoj prošlosti sa roditeljima, a šta je Dizdarević pričao u Zadruzi, pa je ona sa suzama u očima progovorila.

- Dino je pričao sve to, ja više ne mogu ćutati iz razloga šta Dini sve govore. Ne može se sva krivica svaliti na moju majku, koliko je kriva majka, tu je kriv i otac, ima krivice oboje. Nikad nije krivo jedno, za problem treba dvoje. Dino i ja smo imali jako teško detinjstvo, samo molim da se njemu ne pripisuju neke stvari za koje on nije kriv, ja kao sestra moram stati u njegovu odbranu, a gde god on bude kriv ja ću ga osuditi. Teško mi je, pesmu koju sam ja postavila na mrežama je Dino otpevao za moju majku i rekao da joj sve oprašta, detinjstvo kakvo smo mi imali to znaju samo ljudi koji nas poznaju, ali ja moram neke stvari reći - rekla je sestra Dijana drhtavim glasom.

 

@dijanica35 Reply to @ams.terdamm Mi sta smo prozivjeli i sta dan danas prozivljavamo nekad ce izac na vidjelo #foryoupage #tiktok #foryoupage #frp #zadruga ♬ original sound - ❤Dijana 35

Sestra Dina Dizdarevića se osvrnula i na to zašto Dino nema i ne želi u vezu u Zadruzi

Dino je imao vezu od 4 godine gde je bio zaručen, trebalo je biti svadba, međutim verenica ga je prevarila, nazvao je na telefon gde joj se neki lik javio. jednostavno se hteo skloniti od vanjskog svseta, ponudila mu se prilika da uđe u zadrugu. Posavetovao se sa nama da li da uđe, ušao je tamo da se oporavi od svega, kao i sve boli koju je tamo pretrpeo. Zato on nema tamo trenutno ni devojku, ni ne želi ući u vezu. Ja mu želim sreću za nadalje- zaključila je Dijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading