BIO SAM KOD PSIHIJATRA, PIO SAM LEKOVE! Filip Car progovorio o Maji Marinković: OSEĆAO SAM BES I GNEV! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.02.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je progovorio o bivšoj devojci Maji Marinković, a onda je progovorio i o odnosu sa Dalilom Dragojević.

BIO SAM KOD PSIHIJATRA, PIO SAM LEKOVE! Filip Car progovorio o Maji Marinković: OSEĆAO SAM BES I GNEV! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car je rešio da iskreno ispriča kako se osećao nakon raskida sa Majom Marinković, pa je otkrio da je išao kod psihijatra i da je pio terapiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević Zadruga 5

- Nije mi pomogao razgovor sa psihijatrom par nedelja nakon Majinog izlaska. Kada sam pričao sa psihijatrom pristao sam da pijem terapiju koja mi je radila neku kontru. Kada bih popio lek osećao sam se loše. Danima nisam znao šta mi je, bio sam netrpeljiv nisam mogao da budem u zatvorenom prostoru više. Osećao sam bes i gnev, to se odražavalo i na Dalilu i na druge zadrugare i na mene. Samog sebe sam dosta psihički uništavao i eto, prelomio se moj bes i na Dalilu. Razmišljam za neke svoje postupke već dva dana, šta je uzrok tome, šta mi je u glavi. Probavam da shvatim sebe, želim da shvatim Dalilu. U fazi sam da ne prepoznajem samog sebe, dešavalo mi se to i vani. Ne verujem da su to moje reakcije i da su to moji postupci - priča Filip i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car priča o odnosu sa Majom Marinković

- Cilj mog prilaska Dalili kada ona nije bila dobro jeste da sam mislio da ćemo naći zajednički jezik i da ćemo naći kompromis i uspostaviti zajednički jezik i balans gde ćemo oboje ovih 5 meseci pokazati sebe u boljem svetlu i sa strane se odvojiti od svega. Krenulo mi je ponašanje ka zlu, ali to nije opravdanje za moje reakcije. Svestan sam da sam preterao sa agresijom i besom, moram da se smirim i da sa Dalilom imam normalnu komunikaciju. A onda ću sesti i popričati sa njom. U teškom sam stanju poslednjih dana - završio je Car.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading