VOLELA SAM GA NA SVOJU ŠTETU: Maja Marinković BRUTALNO ISPONIŽAVALA Filipa Cara: PRISTUPAČAN JE MUŠKARAC, LAKO GA JE IMATI!

Autor:

Zadruga

05.02.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je gostovala u jednoj emisiji pa se tako dotakla se svog bivšeg dečka Filipa Cara i njene suparnice Dalile Dragojević.

VOLELA SAM GA NA SVOJU ŠTETU: Maja Marinković BRUTALNO ISPONIŽAVALA Filipa Cara:  PRISTUPAČAN JE MUŠKARAC, LAKO GA JE IMATI!

Foto: printscreen/Magazin In

Diskvalifikovana rijaliti učesnica Maja Marinković gostovala je u novoj epizodi emisije "Magazin IN", a tom prilikom je otkrila sa kojim planom je ušla u Zadrugu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

Naime, voditeljka je za nju rekla da je u roku od 24 sata preotela muškarca od druge žene, misleći na Filipa Cara:

- Samo sam vratila nešto što je bilo moje! Imala sam cilj, naravno. To je tako bilo, znala sam da će se to desiti. On bi pao na svaku drugu devojku. Mi žene smo ga napravile da bude to što jeste. Iako ja smatram da je nezasluženo na toj poziciji - priča Maja i dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković i Dalila Dragojević

Da sam ja bila na Dalilinom mestu u tom trenutku, a da je Dalila ušla i želela da preotme njega, mislim da bi uspela, jer je on neko ko je pristupačan muškarac, nezasit i lako ga je imati - ističe bivša zadrugarka.

Maja se potom dotakla i da li ga je stvarno volela:

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

Ja sam stvarno imala emociju i volela sam ga, ali na svoju štetu. On je taj koji je pokazao da nema emociju prema meniu, kao što nema ni prema jednoj u Zadruzi. Sve je igra - zaključila je Maja, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

06.02.2022 09:54

sve lepo rekla sada