EKSKLUZIVNO: Otkriveno sa kim je Ana Jovanović VARALA dečka na Zlatiboru!

Autor:

Zadruga

08.01.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović je nova učesnica Zadruge koje je podigla pravu prašinu kada se muvala sa Mensurom Ajdarpašićem i sa Filipom Carom, a sada je izvor blizak Republici.rs rešio da otkrije šta se dešavalo na Zlatiboru.

EKSKLUZIVNO: Otkriveno sa kim je Ana Jovanović VARALA dečka na Zlatiboru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović nedavno se uselila u Zadrugu, a na samom početku predstavila se kao smirena devojka, što se tokom njenog učešća ispostavilo netačno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

Ana je do skoro bila u petogodišnjoj vezi sa Nikolom Ilićem sa kojim je imala turbulentan odnos o čemu je i on govorio u jednom intervju.

Republika

Foto: E-Stock

Ana Jovanović i Mensur

- Bili smo zajedno pet godina. Veza nam je bila turbulentna, čak sam joj oprostio i prevaru! Bila je sa drugim na Zlatiboru i molila me da joj oprostim. Prešao sam preko toga, a sad me je ostavila zbog "Zadruge"... - rekao je Nikola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

Izvor blizak zadrugarki otkrio je za Republika.rs šta se to tačno dogodilo na Zlatiboru, i da li je došlo do prevare.
- Ana je bila sa U. P., njegovom devojkom i još jednim momkom na Zlatiboru. Izašli su jedno veče u kafanu, malo su popili i Ana je prevarila dečka sa tim drugarom. Ne znam šta se izdešavalo nakon toga, bilo je već kasno, ali vidim da joj je oprostio prevaru - priča dobro obavešten izvor za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading