KAD SU MI NAJVIŠE TREBALI, ZABOLI SU MI NOŽU LEĐA, NE INTERESUJU ME: Dok se David i Biljana lome za Dejana, on ispričao da žele samo POPULARNOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević opleo je po majci Biljani Dragojević, kao i po bratu Davidu Dragojeviću, zbog čega su svi ostali u šoku!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink

Biljana Dragojević se oglasila

 

Dejan Dragojević u toku emisije ,,Pitanja novinara" otkrio je i njegovu tužnu priču o porodičnom odnosu sa majkom Biljanom Dragojević, kao i bratom Davidom Dragojević. Nakon što je dobio pitanje odnosu sa majkom Biljanom, Dejan nije želeo da poveruje u reči da ima podršku porodice, pa je opleo po svojim najmilijima, što je šokiralo čitavu naciju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević u suzama

 

- Ja znam da je to čudno, mogu da žalim za nečim, ali kada stavim tačku, nikada više te neću pogledati, ne znam šta da bude, nikada se ne javim, jednom kada stavim tačku, tačka je zauvek. Ja sam bio svaki put iz emisije u drugu emisiju, ja sam bio izdan od strane od njih, oni su donosili svima nešto, meni ništa, mama i David. Dolaze tačno, dođe mama u emisiju, podrži Davida, a ne mene, došla je kao podrška Davidu, a mene ne spomene. Svaki korak je bio sve bolniji za mene, gde sam se polako hladio, ja to doživljavam i ovde. Ja i dalje ne mogu da poverujem u nešto, ono što sam izgradio o Dalili i ovo sad, to su dve različite osobe. Ja sam bio odbačen od strane mojih, a to je Dalila nadomestila. Meni je bilo dovoljno samo da smo nas dvoje tu, zajedno - ispričao je Dragojević. 

- Ja moram da ti kažem da imaš podršku od svoje porodice, i od brata i od majke - rekao je novinar.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević o Biljani Dragojević

 

- Meni to ne treba. Ja kad pričam o tome nemam nikakav osećaj, a dok pričam o Dalili imam. Kada su mi najviše trebali, zaboli su mi nož u leđa. Voleo bih da, ako dobijem dete, to bude odnos kao Karić sa svojim ocem, a kad bih imao ćerku da me voli kao Dalila svog oca. Oni su dolazili i sa mnom vodili borbu. Ja nikada nisam napravio grešku i nije mi ostalo prostora za kajanje. Ja nisam ništa loše uradio, ispao sam čist. Nema potrebe za bilo kakvim kajanjem, niti da ja sad plačem i zovem! U trenutku kada su mi najviše trebali, oni su me se odrekli! Oni su samo hteli da se dopisuju sa fanovima, sa medijima, oni su se svađali sa mnom. Ja sam rekao da je porodica najbitnija, ali oni su meni zaboli nož u leđa - rekao je Dejan.

- Je l' si nekad osetio žal što ne razgovaraš sa svojom majkom i bratom? - pitao je novinar.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, David Dragojević, Dalila Dragojević

 

- Bilo je...Bude mi nekad teško i Dalila mi je puno puta govorila da ne može da veruje da neko neće da se čuje sa majkom. Ona je bila pozvana na rođendan, pa sam se i sa Davidom izmirio, pa je on ušao ovde i pozdravljao Anu. Ja kad sam ušao, keva se uključivala u studiju. Niko ne zna šta je bilo duboko o tome. Meni su oni tada okrenuli leđa i tada mi je Dalila bila tu. Mene niko nije pitao da li sam ja zdrav i prav. Bila je jedna situacija gde sam hteo da sednem u kola i odem u Veternik, al sam shvatio, što bih ja bio ovca? Niti sam ja trebao njima kroz ove godine, niti oni meni - rekao je Dragojević.

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

31.10.2021 22:32

Glupane, stavi tacku na tvoju zenu , koja te sutnula kao psa, i koja te na tvoje oci pravi r o g o n j o m , a ti places za njom kao slinavac.

Odgovori 11 0