ŽENI SE MIKI ĐURIČIĆ: Zadrugar sprema veselje, otkrio sve detalje venčanja!

Autor:

Zadruga

31.07.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić staće na ludi kamen sa svojom izabranicom, a otkrio je i kako će venčanje izgledati.

Republika

Foto: ST/P. Divac

Miki Đuričić

 

Miki Đuričić, nakon godinu dana života sa izabranicom sa kojom ima ćerku Dunju, rešio je da u 44. godini, stane na ludi kamen, prenosi Pink.rs.

 

- Pa, mi smo već zajedno, to mi je žena, živimo zajedno već godinu dana, samo ćemo sad da se venčamo i zvanično. Planirali smo da to bude 4. septembra, pre nego što ja uđem u "Zadrugu". Sad ćemo prvo građansko venčanje da organizujemo, pa ćemo posle crkveno - kaže Miki pa dodaje da se raduje tom danu:

Foto: ST/P. Divac

Miki Đuričić o braku

 

- Mi smo to planirali i ranije, još pre tri meseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to, Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi... Porodica, prijatelji, biće lepo - rekao je Đuričić i dodao da neće venčanje i krštenje ćerke biti u jednom danu, već će odvojeno napraviti slavlja. 

Miki je više puta istakao da njegova izabranica ne voli medijski da se eksponira, te da će je on štiti i poštovati njenu odluku.

Foto: TV Pink/printscreen

Miki Đuričić o svojoj supruzi

 

- To je žena koja je obrazovana i normalna. Ona potpuno živi van medija. Sa mnom će vaspitavati to dete u potpuno drugačijem duhu od onog u kom se ja predstavljam u medijima. Ja nju time štitim od svega toga. Ako ja pravim budalu od sebe, ne mora i ona. Ona je obrazovana žena. Ozbiljna je, radi kao profesor u školi. Ona mene i ne gleda na televiziji. Meni je zaista nejasno zašto bilo koga zanima šta radi Miki iz Kupinova, a kamoli šta radi njegova žena. Meni je to potpuna besmislica - pričao je Miki tada za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading