NEMA DALJE, Miljana optužila Mariju za nasilje: Mama mi je lomila laktove jer sam iznervirala baku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona me je stalno maltretirala. I ovde bi me ubijala od batina da ne snimaju kamere, pa me zato ponekad pljune u facu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Optužila majku za nasilje

Miljana Kulić prvi put pred kamerama Pinka otkrila da ju je majka Marija lomila od batina kada je bila mala.

Haos je nastao za crnim stolom kada je ovonedeljni vođa Mina Vrbaški delila budžet zadrugarima. Kako je Nišlijka dobila najmanje novca, mišljenje o raspodeli budžeta uz revolt i ljutnju je iznela javnosti. Siktala je na starletu, koja joj je uzvratila istom merom.

Miljana: Smatram da sam donekle bila žrtva nasilja

Miljana: Ona mi je dala najmanji budžet i rekla da sekiram majku i da ću živu da je pojedem. Ne znam zašto tako misli. Ja mamu volim i čuvam najviše na svetu iako je ona mene maltretirala uvek. Smatra da sam donekle bila žrtva nasilja. Kad se samo setim kako me je ubijala, ali vi to ne znate, pa je svi branite.

 

 

 

Mina: Miljana ima sa mnom normalnu komunikaciju, a spominje me u negativnom kontekstu. Kada su je svi pljuvali, ja sam bila za nju tu. Ne mrzi me, ali je dete od sedam godina, mog brata, slala u grob. Uvek sa strane komentarišem njihov odnos, ali ne sviđa mi se Miljanin pristup prema Mariji. Ona ju je rodila. Da je najgora, Marija ju je rodila. Majku nisam psovala, vređala, digla ruku i tukla pred kamerama. To je monstruozno. Miljana je izjavila da je to normalno jer je u rijalitiju. Marija treba da je raspali, zato što je to njeno dete, a ne dete nju.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nadica: Vuk treba da se leči od Kije!

Nadica Željković isprozivala je Vuka Moba da je i dalje lud za njenom ćerkom Kristinom Kijom Kockar. Nakon što se ponovo povela tema o aferi koju su reper i pevačica imali pre tri godine, mama nije mogla da ćuti, pa je oplela po Mobu.

- Osvrnuću se na priču za Kijinu maćehu, ona je u dobrim odnosima, kao, sa mnom i ja to mogu da brišem. Kija, ako je podnela tužbu, to ne bi uradila ako nije sigurna u sebe, ali mi je rekla da ništa ne komentarišem. Moram da kažem da je on veoma povređen i ona mu je već tri godine tema. Pošto si bio na poligrafu i rekao da niste bili u ljubavnom odnosu, i tih 10.000 nameni za dobru terapiju i izleči se od Kije Kockar! Toliko od mene. Ja verujem da je Kija potpuno u pravu, ali on je jedan napušten muškarac sa frustracijama i paranojom. Imaš porodicu i mani se Kije - naglasila je Nada.

 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Miljana: Ne mogu da vodim dijalog sa uličarkom i pačavrom sa ulice. Ja je za ozbiljne stvari nikada nisam slagala. Majku nikada nisam udarila. Mama me je tukla kad sam bila mala, lešila me je jer nisam bila dobra, lomila mi je laktove kada sam iznervirala baku, tata me je branio. S majkom dolazim u sukob jer ne podržava vezu sa Zolom, a ja je branim. Ona me je stalno maltretirala. I ovde bi me ubijala od batina da ne snimaju kamere, pa me zato ponekad pljune u facu. Nego da se vratim na Minu. Ona je kurvetina u duši, loš čovek i na sve je spremna. Devojka je sama o sebi pričala da se je*e za 2.000 dinara. Ne što je kurva, nego je kurva u duši. Podmukla je i zla. Da li se sećamo kada je Mina svakoj devojci koja je bila bliska sa Tomovićem postala drugarica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading