(VIDEO) KATASTROFA: Luna priznala šta bi uradila da se Marko smuvao sa Jelenom Pešić!

Autor:

Zadruga

05.03.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je pre nekoliko dana ušla u rijaliti Zadruga, a mnogi su se pitali koji su njeni pravi motivi za ponovni ulazak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Ona je već nekoliko puta rekla da se njeni motiv kriju u veoma dobrom honoraru. Ipak, ona se nakon ulaska u rijaliti vrlo brzo pomirila sa bivšim Markom Miljkovićem, zbog čega se spekuliše da je to bio motiv.

Luna je u toku emisije Pitanja gledalaca dobila pitanje koje se upravo odnosi na njen odnos prema Marku i na prijateljstvo koje je imao sa Jelenom Pešić pre ulaska.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Jelena Pešić

- Zašto si Marku prešla preko svega, pokriva se sa Jeleninim ćebetom, ti si videla da je gleda, on je samo ćutao. Ti mu se opet bacaš u zagrljaj, Gde ti je dostojanstvo koje si makar malo ranije imala? - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.

- Mene više ništa ne zanima. Prešla sam preko svega, jer on nije ništa uradio, nije bio ni sa kim. Da jeste, ušla bih ovde i zagorčala mu život. Marko je mnogo više toga uradio lepog za mene, borio se za mene i vi to ne znate i to je mnogo jače nego to što je on pomazio Jelenu po kosi i uzeo od nje ćebence, a to ćebence je sada moje, ja se sa njim pokrivam - rekla je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Jelena

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

05.03.2020 19:51

Luna nije izlečila bubuljice i kvržice od proširenih kapilara, kao posledica alkohola.