(VIDEO) Istorija se ponavlja kao sa LUNOM! Miljković i Pešićka nikad zaljubljeniji?! Osamili se, a onda je usledilo OVO!

Autor:

Zadruga

01.03.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su na početku prošle sezone Zadruge trvdili da među njima ne postoji ništa, a Luna je vrlo često govorila da ona ne oseća ništa prema Marku. Ipak, vrlo brzo je došlo do izmena, kada su se njih dvoje smuvali. Situacija između Jelene Pešić i Marka Miljkovića u Zadruzi trenutno može da se uporedi sa tom situacijom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena i Marko

Naime, Jelena je besna i tvrdi da između nje i Miljkovića ne postoji ništa. Danas se požalila Miljkoviću. 

- Besna sam na sebe što sam bila onako drska, bila sam ljuta na sebe - misleći na odgovor koji je dala novinaru u sinoćnoj emisiji.

- Taman sam te pohvalio što imaš čvrst stavi i ti se iznerviraš - iskritikovao je Marko.

 - Emotivno zauzet muškarac za mene ne postoji. Ja na emociju reagujem emocijom, a na ovo ništa ne reagujem - pravdala se Pešićeva.

- Posle ovog razgovora ćeš napraviti još veću buru, jer se primaš. Upravo si podlegla pritisku, možeš da poremetiš prijateljstvo. Vidi Orozguza, sad će tebe da tovare - poručio joj je Miljković.

Njihov razogovor pogledajte na snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading