SKANDALOZNO! Pevačicu POGODILI u glavu na koncertu, DRAMATIČAN snimak se pojavio na internetu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatu pevačicu gađali na nastupu!

SKANDALOZNO! Pevačicu POGODILI u glavu na koncertu, DRAMATIČAN snimak se pojavio na internetu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Na nedavnom koncertu latino pevačice Rosalije, dogodio se neobičan incident koji je šokirao njene fanove. Naime, na kraju jedne numere, jedan od prisutnih fanova je pogodio pevačicu predmetom, nakon čega je snimak tog trenutka postao viralan na društvenim mrežama.

Tokom izvođenja svoje numere, Rosalija je bila potpuno posvećena publici, kada je iznenada pogodio predmet koji je doleteo sa scene. Pevačica je bila vidno iznenađena i preneražena ovim napadom, ali je brzo reagovala i nastavila sa izvođenjem pesme kao da se ništa nije dogodilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

 


Nakon što je snimak incidenta postao viralan, mnogi fanovi su osudili ovakvo ponašanje i izrazili svoju podršku Rosaliji. Takođe, javnost je bila zgrožena ovim događajem i osudila nasilje nad izvođačima na javnim nastupima.

Za sada još uvek nije poznato ko je počinio ovaj napad na Rosaliju, a istražne vlasti su preuzele slučaj i pokušavaju da identifikuju počinioca. Pevačica je odlučila da ne komentariše incident dok se istraga ne završi, ali je zahvalila fanovima na podršci i ljubavi koju joj pružaju.

 

 

 

 


Ovaj incident je još jednom pokrenuo pitanje bezbednosti izvođača na javnim nastupima i postavio fokus na potrebu za dodatnim merama zaštite. Organizatori koncerata su takođe pozvani da preduzmu korake kako bi se osigurala bezbednost izvođača i publike tokom ovakvih događaja.

Rosalija je i dalje fokusirana na svoju muziku i svoje fanove, nadajući se da će ovaj incident biti samo jedan od nekoliko neprijatnosti koje se dešavaju tokom karijere. Dok se istraga nastavlja, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će počinilac biti identifikovan i procesuiran.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading