VODITELJKA UŽIVO U PROGRAMU SAOPŠTILA DA IMA RAK: Otkrila tužne vesti, ova scena će vas naježiti!

Autor:

Zabava

08.01.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka saopštila je u programu da ima rak, ali da ne prestaje sa poslom.

VODITELJKA UŽIVO U PROGRAMU SAOPŠTILA DA IMA RAK: Otkrila tužne vesti, ova scena će vas naježiti!

Foto: instagram.com/printscreen

Voditeljka CNN-a, Sara Sidner, šokirala je javnost kada je uživo u programu saopštila da joj je dijagnostikovan rak dojke. Kancer je, kako je istakla, u trećem stadijumu, ali istovremeno je naglasila da će nastaviti sa obavljanjem poslovnih obaveza koliko god bude mogla. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala talas podrške za popularnu voditeljku.

Sara je iznela svoje iznenađenje činjenicom da nikada u životu nije bolovala, ne puši, retko konzumira alkohol i rak dojke nije bio prisutan u njenoj porodici. Ipak, uprkos svim tim činjenicama, suočava se sa teškom dijagnozom u trećem stadijumu raka dojke. Ovo je podstaklo mnoge da se zapitaju o faktorima rizika i važnosti redovnih medicinskih pregleda, čak i u slučajevima kada osoba nema evidentne predispozicije za određenu bolest.

Sara Sidner je istakla svoju odlučnost da se suoči sa izazovima lečenja raka dojke, istovremeno nastavljajući sa svojim poslovnim obavezama. Ova hrabra odluka je inspiracija mnogima koji se bore sa sličnim izazovima, ističući važnost podrške i ohrabrenja u ovakvim teškim situacijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN (@cnn)

 

Nakon Sara Sidnerine objave, javnost je iskazala veliku podršku voditeljki, šaljući reči ohrabrenja i podrške putem društvenih mreža. Brojni komentari ispod vesti o njenom oboljenju svedoče o tome koliko je Sara voljena i poštovana u javnosti.

Sara Sidner je hrabro odlučila da javno podeli svoju dijagnozu i time podstakla važnu javnu raspravu o raku dojke, prevenciji, lečenju i podršci osobama koje se suočavaju sa istom dijagnozom. Njena otvorenost i hrabrost su inspiracija mnogima da se bore sa izazovima bolesti, istovremeno podstičući važnost redovnih zdravstvenih pregleda i podrške u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading