VODITELJKA POKAZALA SREDNJI PRST UŽIVO U PROGRAMU, A SADA SE OGLASILA: Izdato zvanično SAOPŠTENJE povodom njene situacije

Autor:

Zabava

08.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka BBC-a se oglasila nakon skandala uživo u programu!

U sredu 6. decembra, voditeljka BBC Njuza, Marjam Moširi, izazvala je pravu buru reakcija javnosti kada je, misleći da još uvek nije uživo, pokazala srednji prst milionskom auditorijumu. Scena je brzo postala viralna, a Marjam se našla na udaru kritika zbog nedostatka profesionalizma.

Foto: Twiter.com/screenshot

Marjam Moširi

 


U četvrtak ujutru 7. decembra, Marjam se izvinila na platformi X, objašnjavajući da se šalila sa timom, pretvarajući se da odbrojava prstima. Navela je da nije shvatila da će ovo biti uhvaćeno kamerom te je izrazila žaljenje zbog eventualnog uvređivanja ili uzrujavanja nekoga.

Ova neobična situacija pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su se korisnici šalili na račun voditeljkinog postupka, dok su je drugi kritikovali zbog nedostatka ozbiljnosti u obavljanju posla.

 

 

Nakon incidenta, komentari su se nizali na društvenim mrežama, gde su se korisnici šalili na račun voditeljkinog postupka. Neki su istakli nedostatak profesionalizma, dok su se drugi našalili komentarom kako i oni isto misle o svom poslu.

Kada smo odbrojali do 1, okrenula sam svoj prst u šali i nisam shvatila da će ovo biti uhvaćeno kamerom - napisala je Marjam na društvenoj mreži i dodala:

- Bila je to privatna šala s ekipom i jako mi je žao što je izašla tako javno. Nije mi bila namera da se ovo dogodi i žao mi je ako sam nekoga uvredila ili uzrujala. Bila je to glupa šala koja je bila namenjena malom broju mojih prijatelja.

Ovakve reakcije pokazuju koliko je moć društvenih mreža i brzina kojom se informacije šire kroz javnost, ali i koliko je važno da javne ličnosti budu oprezne u svojim postupcima, s obzirom na to da su uvek pod lupom javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading