RIJALITI ZVEZDI EKSPLODIRALA BOCA U RUCI: Krv šikljala na sve strane, sa ČELNICIMA ide na sud!

Autor:

Zabava

28.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata rijaliti zvezda traži neverovatnu sumu za povredu!

RIJALITI ZVEZDI EKSPLODIRALA BOCA U RUCI: Krv šikljala na sve strane, sa ČELNICIMA ide na sud!

Foto: www.profimedia.rs

Džonatan Čeban

Džonatan Čeban, američka rijaliti zvezda i najbolji prijatelj Kim Kardašijan, odlučio je da tuži kompaniju koja proizvodi korejski roštilj sos, prenosi "TMZ".

Džonatan, koji je na Instagramu poznatiji kao "Foodgod" (Bog hrane), tvrdi da mu je jedna flaša sa sosom eksplodirala u ruci i posekla ga. Kako je naveo, sos je kupio u oktobru 2020. na Floridi i držao ju je u frižideru. Kad je hteo da napravi večeru, izvadio ju je iz frižidera i eksplodirala mu je u ruci, pod neobjašnjenim okolnostima. Kako kaže, pretrepeo je veliki gubitak krvi. Rijaliti zvezda tvrdi da flašu nikada nije ni otvorio, te da je poklopac ostao zapečaćen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOODGOD® (@foodgod)

Dalje navodi da je staklo moglo da mu poseče i glavne arterije na ručnom zglobu, a da je zbog posekotine ostao bez mogućnosti da koristi svoju šaku za objave na društvenim mrežama, reklame i sponozirane događaje vezane za hranu. Ne samo da tuži proizvođača sosa, već i proizvođača bočice, kao i distrubutera proizvoda i prodavnicu u kojoj je kupio sos, i traži neverovatnih 20 miliona dolara.

Domaća publika pamti Džonatana po njegovoj pojavljivanju u rijalitijima porodice Kardašijan, kao i po intrigantnim izjavama. Tako je 2019. godine izjavio da bi Kanje Vest, tadašnji suprug Kim Kardašijan, mogao da postane predsednik Amerike, a ona prva dama.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Džonatan Čeban

- Mislim da ćemo nekako završiti tamo. Ne znam koja će moja uloga biti u svemu tome, ali nekako, na neki način, doći ćemo do Bele kuće - izjavio je Čeban svojevremeno za inostrane medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading