NOVAKA PRATILA BEZ BURME NA RUCI: Razvodi se poznata pevačica, PROBLEMI traju mesecima!

Autor:

Zabava

18.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica stavila tačku na brak!

NOVAKA PRATILA BEZ BURME NA RUCI: Razvodi se poznata pevačica, PROBLEMI traju mesecima!

Foto: youtube.com/printscreen

Arijana Grande

Popularna svetska pevačica Arijana Grande se razvodi od svog bračnog partnera Daltona Gomeza, prenosi "PageSix". Izvori bliski paru navode da su se oni razdvojili još u januaru.

- Zajedno su doneli odluku. Imali su problema pre januara, ali žele da ostanu najbolji prijatelji. Gomez je posetio Arijanu na snimanju filma "Viked" u Londonu u poslednjem pokušaju da spase svoj brak, ali nije uspelo. Oni su bili zaista dobri prijatelji tokom celog procesa, a njihovi prijatelji i porodice pokušavaju da ih zaštite - kaže izvor.

Republika

Foto: Instagram.com

Arijana i Dalton

Ni jedna, a ni druga strana, nije se oglasila povodom ovih navoda, ali je Arijana podgrejala glasine svojim poslednjim pojavljivanjem u javnosti.

Pevačica je iskoristila pauzu u snimanju kako bi ispratila finale Vimbldona, meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, a u loži se pojavila bez burme na ruci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Arijana Grande

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading