MATORA NAJVESELIJI GOST NA VENČANJU VANJE I ŠA: Napravila HAOS, pa pozirala sa RODITELJIMA mladenaca! Evo kako izgledaju!

Autor:

Zabava

20.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je pre nekoliko dana stala na ludi kamen, a sad je najveseliji gost na venčanju svog prijatelja

MATORA NAJVESELIJI GOST NA VENČANJU VANJE I ŠA: Napravila HAOS, pa pozirala sa RODITELJIMA mladenaca! Evo kako izgledaju!

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša i njegova izabranica Vanja su danas imali crkveno venčanje u Kraljevu. Svečanom događaju prisustvuje i bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora, koja se nedavno udala u Crnoj Gori za Anitu Stanojlović.

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja i Ša

Matora je jedna od najveselijih na svadbi, a na svom Instagram profilu okačila je sliku sa Nenadovim ocem, čuvenim Kizom, kao i sa Vanjinim.

- Kiza (ćale od Ša), Neša (Vanjin tata) i ja, mlohava rumunska čivala - napisala je vesela Matora, koja se uslikala i sa harmonikašem, kog je redovno čašćavala. Matora je pre ovoga i zaigrala kolo u dvorištu crkve.

Republika

Foto: Instagram.com

Matora sa roditeljima mladenaca

Mlada i mladoženja su se sa gostima zaputili ka svečanoj sali, gde će se održati proslava, a reper je podelio sliku iz automobila sa svojom venčanom suprugom, kao i automobil, koji je bio ukrašen na zanimljiv način.

Podsetimo, Vanja i Ša su imali građansko venčanje u aprilu ove godine i to na reperov rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading